ARS Heggenschaar Rood ARSK-800

ARS Heggenschaar Rood ARSK-800
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model ARSK-800

Ook beschikbaar in

ARS staat al jarenlang bekend als het meest exclusieve en hoogwaardige snoeigereedschap, voor zowel de professionele gebruiker als de kwaliteitsbewuste particulier. Door uitsluitend gebruik te maken van hoogwaardig staal blinkt ARS uit met haar kwaliteit. 

Staal kwaliteit:

ARS heeft samen met diverse staalfabrikanten het meest geschikte staal ontwikkeld voor haar producten. Het staal moet voldoen aan de hoge standaard van ARS, die boven de standaard van de JIS (Japan Industrial Standard) ligt.

Hard verchroomd: 

Deze methode biedt een hoge hardheid, roestvastheid, scherpe looks en superieure duurzaamheid. Het gladde oppervlak voorkomt tevens dat sappen blijven plakken aan de bladen, waardoor maximale prestatie van uw ARS gereedschap wordt gewaarborgd.

Deze lange heggenschaar is super licht, ergonomisch en speciaal ontworpen voor het snoeien van heggen. Reserve onderdelen zijn verkrijgbaar. 

De hard verchroomde, dubbel geslepen en vervangbare snijbladen zorgen voor een optimaal resultaat. Deze vernieuwde ultra lichtgewicht heggenschaar met ergonomische handgrepen biedt u het maximale comfort.

Specificaties:

Afmeting: 500mm

Gewicht: 550 gram