Home / B2B

B2B

Trendyard richt zich niet alleen op de inrichting van interieurs en tuinen voor de consument, maar pakt ook projecten aan voor de zakelijke markt. Kantoren, winkels, restaurants, hotels en vergaderzalen wordt door Trendyard Zakelijk voorzien van een passend interieur met de uitstraling die naadloos op je bedrijf aansluit.

B2B

Een origineel relatiegeschenk of kerstpakket?

Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk, een uniek cadeau voor je medewerkers of een treffende premium voor een effectieve marketingactie? Trendyard denkt graag creatief met je mee en weet altijd hét product te vinden dat het beste aansluit op de doelgroep, bedrijfsactiviteiten en thema's.

Een relatiegeschenk is een effectieve manier om (mogelijke) relaties te boeien en om de band te versterken. Veelal hebben relatiegeschenken een lange levensduur. Een passend en goed gekozen geschenk laat zijn boodschap langer doorklinken. Een geschenk dat elke dag zichtbaar is op een bureau of regelmatig gebruikt wordt, zorgt ervoor dat de gever en/of de bedrijfsboodschap langer in de gedachten van de ontvanger blijft.

Bij Trendyard kunt u zelf uw kerstpakketten samenstellen, volledig naar uw eigen (bedrijfs)wensen. Kwalitatief goede producten waar we mensen écht blij mee maken. Daar geven we graag een persoonlijk tintje aan.