Badkamerlamp Boven Spiegel "Beaufort" LABZ02

Badkamerlamp Boven Spiegel "Beaufort"  LABZ02
Badkamerlamp Boven Spiegel "Beaufort"  LABZ02 Badkamerlamp Boven Spiegel "Beaufort"  LABZ02 Badkamerlamp Boven Spiegel "Beaufort"  LABZ02 Badkamerlamp Boven Spiegel "Beaufort"  LABZ02
€ 109,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model LABZ02
Beschikbaarheid Op voorraad, direct beschikbaar

Voeg een vleugje nostalgie toe aan je badkamer met deze badkamerlamp boven spiegel of spiegellamp badkamer "Beaufort". De badkamerverlichting brons heeft een authentieke uitstraling in een modern jasje. De twee mat getinten glazen geven een helder warm licht af boven je badkamermeubel en badkamerspiegel. De badkamerlamp betreft een badkamerlamp met trekschakelaar of badkamerlamp met trekkoord waardoor de bronzen wandlamp gemakkelijk aan- en uit te schakelen is. 

De badkamerlamp boven spiegel is geschikt voor een g9 led lamp welke een mooie gloed afgeeft zodra deze is ingeschakeld. De spiegellamp badkamer is eventueel ook erg stijlvol op te hangen als wandlamp in de hal of wandlamp voor gang of als wandlamp boven spiegel in de hal of gang. 

 

Productdetails Badkamerlamp Boven Spiegel Beaufort:

Materiaal: metaal en melkglas

Kleur: brons finish

Gebruik: IP44 alleen voor gebruik binnenshuis, voor in de badkamer

Lengte: 29,5 cm 

Hoogte: 8 cm

Uitsprong: 10 cm

Doorsnee achterplaat: Ø 8 cm

Trekkoordlengte: hoogte 16 cm

Kabelkleur: wit

Fitting & Wattage: 2x G9 / LED 2.5W

Bijzonderheden: Extra voorzichtig met het aandraaien van de twee glazen, bij te strak aandraaien kunnen de glazen breken. De fitting vereist 2x G9 led lampen. De LED gloeilampen zijn niet inbegrepen, kunnen apart meebesteld worden onder artikelcode LAMP18.