Badkamerlamp Plafond "Ladbroke" LALB01

Badkamerlamp Plafond "Ladbroke" LALB01
Badkamerlamp Plafond "Ladbroke" LALB01 Badkamerlamp Plafond "Ladbroke" LALB01 Badkamerlamp Plafond "Ladbroke" LALB01
€ 109,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model LALB01
Beschikbaarheid Op voorraad, direct beschikbaar

Voeg een vleugje eenvoud toe aan je badkamer met badkamerlamp plafond of plafondlamp badkamer "Ladbroke". Het minimalistische ontwerp maakt deze moderne plafondlamp badkamer of badkamerlamp rond tijdloos en geschikt voor elke badkamer. De badkamerlamp plafond is vervaardigd in mat nikkel met melkglas. Het licht straalt hierdoor een zachte gloed uit en zit hoog op het plafond waardoor de plafondlamp nikkel ideaal is voor gebruik in de badkamer.

Uiteraard kan de plafondlamp ook in andere ruimtes in huis functioneel worden gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een plafondlamp woonkamer, plafondlamp voor in de hal, plafondlamp gang, plafondlamp voor in de keuken of als plafondlamp voor slaapkamer. 

Voor de fitting zijn twee E27 led lampen vereist. Wees voorzichtig bij het installeren van de plafondlamp badkamer vanwege de delicate glazen kap.

 

Productdetails Badkamerlamp Plafond Ladbroke:

Materiaal: mat nikkel en melkglas

Kleur: zilvergrijs 

Hoogte lamp: 9 cm

Doorsnee lamp: Ø 33,5 cm

Gebruik: IP44 uitsluitend gebruik binnenshuis, in de badkamer

Fitting & Wattage: 2x E27 / LED max. 10W

Bijzonderheden: wij adviseren voorzichtig te zijn bij het installeren van de plafondlamp vanwege de delicate glazen kap. De LED gloeilampen zijn niet inbegrepen, kunnen apart meebesteld worden onder artikelcode LAMP23.