Barista & Co Koffie Giftset Electric Copper

Barista & Co Koffie Giftset  Electric Copper
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model Electric Copper

Deze giftset of geschenkset van Barista & Co is dé cadeautip voor de echte koffieliefhebber. Het cadeaupakket bestaat uit een cafetière voor 3 koppen verse koffie, een melkkan en een melkthermometer. Zowel de de cafetière, de melkkan en de thermometer zijn gemaakt van rvs, de cafetière en de melkkan komen in een koperkleurige uitvoering. Door de luxe geschenkdoos komt deze set nog beter tot zijn recht, een stijlvol cadeau voor hem of haar.

 

Productdetails Koffie Giftset

Materiaal: rvs

Kleur: koper (cafetière en melkkan), zilver (thermometer)

Aantal: set van 3 stuks; cafetière, melkkan en melkthermometer

Koffie maken is een ambacht en hier weet Barista & Co alles vanaf. Door de ervaring en passie in het koffie zetten heeft Barista & Co nu zijn eigen productlijn neergezet. Geen dure koffiemachines maar terug naar de ambacht, met de hand het lekkerste kopje koffie zetten. Naast de koffiezetters komen zij ook met bijpassende en stijlvolle koffiebekers, melkkannen en melkopschuimers. Een gehele collectie die in verschillende woonstijlen goed tot zijn recht zal komen.