Bloempot Terracotta "Flipped" FLP-TC-08-01

Bloempot Terracotta "Flipped"  FLP-TC-08-01
Bloempot Terracotta "Flipped"  FLP-TC-08-01 Bloempot Terracotta "Flipped"  FLP-TC-08-01 Bloempot Terracotta "Flipped"  FLP-TC-08-01 Bloempot Terracotta "Flipped"  FLP-TC-08-01
€ 29,95 € 19,95
Het minimum te bestellen aantal is 2.
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model FLP-TC-08-01
Beschikbaarheid Op voorraad, direct beschikbaar

De 'Flipped' plantenpot is speels en modern vormgegeven en geïnspireerd op de traditionele bloempotten die vaak ondersteboven gestapeld worden als ze niet worden gebruikt. Zet je plant voortaan in deze unieke bloempot 'Flipped' van Boskke en het simplistische design laat elke plant prachtig tot zijn recht komen.

Het buitenste lichaam van de Boskke 'Flipped' werkt als een waterreservoir. In combinatie met het Slo-flo irrigatie systeem krijgt de plant tot 2 weken vocht toegediend. Kortom, de plant heeft slechts twee keer per maand water nodig wat ideaal is voor diegene die geen groene vingers hebben of veel van huis weg zijn.

 

Productdetails Boskke Bloempot Flipped:

Materiaal: keramiek

Kleur: terracotta 

Hoogte: 15 cm

Doorsnee: 15,5 cm

Gewicht: 1 kg

De naam Boskke komt van oorsprong van een Oud-Engelse term 'bosky', wat 'klein bos' betekent. Boskke is een voortzetting van een familiebedrijf die sinds 1977 tuinpotten produceert. De ontwerpen zijn gemoderniseerd naar de wensen en behoeften van nu. De producten bestaan uit mooie en functionele plantenpotten en kruidenpotten zodat u thuis uw eigen "kleine bos" kunt creëren.

Het begon allemaal met de Sky Planter; een omgekeerde pot waarmee je planten vanaf je plafond kunt kweken. Inmiddels zijn er meerdere plantoplossingen toegevoegd aan de Boskke-familie, allemaal ontworpen om tuinieren gemakkelijk te maken en schoonheid toe te voegen aan alledaagse ruimtes.

Als het gaat om onze huizen, kantoren en steden, is het geloof van Boskke hoe groener, hoe beter. Daarom gebruikt Boskke voor al hun plantenbakken een innovatief slo-flo-irrigatiesysteem, waardoor de planten maximaal twee weken lang vocht krijgen. Zo is het voor iedereen eenvoudig om in ons drukke bestaan toch een groene oase in huis te creëeren en te behouden!