Kruidenpot "Cube small" CUBE-1S-CL-01

Kruidenpot "Cube small" CUBE-1S-CL-01
Kruidenpot "Cube small" CUBE-1S-CL-01 Kruidenpot "Cube small" CUBE-1S-CL-01 Kruidenpot "Cube small" CUBE-1S-CL-01 Kruidenpot "Cube small" CUBE-1S-CL-01
€ 19,95 € 13,95
Het minimum te bestellen aantal is 2.
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model CUBE-1S-CL-01
Beschikbaarheid Op voorraad, direct beschikbaar

Boskke heeft de traditionele plantenpot op een meer transparante wijze omgebouwd naar de Cube. Deze doorzichtige plastic pot, ontworpen door Patrick Morris, onthult het water, de bodem, en de wortels van de plant, waardoor u getuige bent van de magische wijze  waarop  planten groeien.

Het lichaam van de Boskke Cube werkt als een waterreservoir. In combinatie met het Slo-flo irrigatie systeem krijgt de plant  of je keukenkruiden tot 4 weken vocht toegediend. Kortom, de plant/ keukenkruiden hebben slechts één keer per maand water nodig wat ideaal is voor diegene die geen groene vingers hebben of veel van huis weg zijn.

Naast het potten van een plant(en) en/of bloem(en) kunt u de Boskke Cube ook gebruiken voor bv verschillende kruiden. De Boskke Cube kan ook op terras of balkon gebruikt worden, voor ieder wat wils.

 

Productdetails Boskke Kruidenpot Cube Small:

Hoogte: 11,3 cm

Breedte: 11,7 cm

Gewicht: 350 gram

De naam Boskke komt van oorsprong van een Oud-Engelse term 'bosky', wat 'klein bos' betekent. Boskke is een voortzetting van een familiebedrijf die sinds 1977 tuinpotten produceert. De ontwerpen zijn gemoderniseerd naar de wensen en behoeften van nu. De producten bestaan uit mooie en functionele plantenpotten en kruidenpotten zodat u thuis uw eigen "kleine bos" kunt creëren.

Het begon allemaal met de Sky Planter; een omgekeerde pot waarmee je planten vanaf je plafond kunt kweken. Inmiddels zijn er meerdere plantoplossingen toegevoegd aan de Boskke-familie, allemaal ontworpen om tuinieren gemakkelijk te maken en schoonheid toe te voegen aan alledaagse ruimtes.

Als het gaat om onze huizen, kantoren en steden, is het geloof van Boskke hoe groener, hoe beter. Daarom gebruikt Boskke voor al hun plantenbakken een innovatief slo-flo-irrigatiesysteem, waardoor de planten maximaal twee weken lang vocht krijgen. Zo is het voor iedereen eenvoudig om in ons drukke bestaan toch een groene oase in huis te creëeren en te behouden!