Hangende Bloempot Sky Planter Keramiek Wit Small SKY-CS-WH-04

Hangende Bloempot Sky Planter Keramiek Wit Small SKY-CS-WH-04
Hangende Bloempot Sky Planter Keramiek Wit Small SKY-CS-WH-04 Hangende Bloempot Sky Planter Keramiek Wit Small SKY-CS-WH-04 Hangende Bloempot Sky Planter Keramiek Wit Small SKY-CS-WH-04 Hangende Bloempot Sky Planter Keramiek Wit Small SKY-CS-WH-04
€ 34,95 € 24,95
Het minimum te bestellen aantal is 2.
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model SKY-CS-WH-04
Beschikbaarheid Op voorraad, direct beschikbaar

De Sky Planter van Boskke naar een ontwerp van Patrick Morris zet letterlijk de wereld op z’n kop.

Boskke wil een uitbundige groen omgeving bevorderen, zowel thuis als op kantoor, zonder dat dit ruimte kost. Het unieke watersysteem van de Sky planter geeft geleidelijk water af aan de plant en maakt zo ook in het interieur tuinieren mogelijk. Het innovatieve design bespaart ruimte, water, zuivert de lucht en is goed voor een gezonde leefomgeving! 

De keramische Sky Planter is een handgemaakt product en wordt afgewerkt met een prachtige glazuurlaag. Voorzien van het slimme Slo-flo irrigatie-systeem. Deze Sky Planter is niet voor niets de winnaar van de prestigieuze RED DOT design award in 2011. Levering inclusief plafondhaak en plug echter exclusief ophangkabel. 

De Sky Planter bloempot wordt afgedekt met een speciaal plaatje en hierdoor blijven plant en potgrond netjes in de bloempot hangen. Met de Sky Planter van Boskke hang je je planten en kruiden ondersteboven.

 

Productdetails Boskke Sky Planter Hangende Bloempot Keramiek:

Gebruik: binnen

Kleur: wit 

Hoogte: 14cm

Doorsnee: 10,5 cm

Gewicht: 630 gram

Materiaal: keramiek

Bijzonderheden: exclusief ophangkabel

De naam Boskke komt van oorsprong van een Oud-Engelse term 'bosky', wat 'klein bos' betekent. Boskke is een voortzetting van een familiebedrijf die sinds 1977 tuinpotten produceert. De ontwerpen zijn gemoderniseerd naar de wensen en behoeften van nu. De producten bestaan uit mooie en functionele plantenpotten en kruidenpotten zodat u thuis uw eigen "kleine bos" kunt creëren.

Het begon allemaal met de Sky Planter; een omgekeerde pot waarmee je planten vanaf je plafond kunt kweken. Inmiddels zijn er meerdere plantoplossingen toegevoegd aan de Boskke-familie, allemaal ontworpen om tuinieren gemakkelijk te maken en schoonheid toe te voegen aan alledaagse ruimtes.

Als het gaat om onze huizen, kantoren en steden, is het geloof van Boskke hoe groener, hoe beter. Daarom gebruikt Boskke voor al hun plantenbakken een innovatief slo-flo-irrigatiesysteem, waardoor de planten maximaal twee weken lang vocht krijgen. Zo is het voor iedereen eenvoudig om in ons drukke bestaan toch een groene oase in huis te creëeren en te behouden!