Gloeilamp / Halogeen "Globe" Gold 56000002

Gloeilamp / Halogeen "Globe" Gold 56000002
Gloeilamp / Halogeen "Globe" Gold 56000002 Gloeilamp / Halogeen "Globe" Gold 56000002
€ 34,95 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model 56000002
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 2-5 werkdagen

In feite is deze globe een verbeterde versie van een gloeilamp. De lamp heeft geen lampenkap nodig, want deze is al mooi van zichzelf. De maximale levensduur van de lamp ligt tussen de 1500 en 2000 uur. De levensduur van halogeenlampen is afhankelijk van verschillende factoren en kan daarom verschillen van de aangegeven levensduur.

 

Productdetails Broste Copenhagen Halogeen Gloeilamp Globe:

Materiaal: glas / metaal

Kleur: gold

Doorsnee: Ø 6,4 cm

Bijzonderheden: 18W / 230V E27

Het merk Broste Copenhagen is meer dan alleen interieurontwerp. Het is een manier van leven! De producten van Broste zijn dan ook ontworpen om een breed scala aan mensen te bereiken.

Broste Copenhagen is één van de toonaangevende interieurmerken van Scandinavië, gevestigd in Kopenhagen en stamt uit 1955. Broste heeft een lange traditie van reizen rond de wereld, altijd op zoek naar nieuwe inspiratie en materialen.

Met een totaal van twee collecties per jaar omvat Broste Copenhagen een assortiment met meubels, verlichting, decoratieve items zoals kaarsen, lantaarns, windlichten en manden, serviesgoed en huishoudtextiel. 

Het dynamische en creatieve team van Broste Copenhagen werkt voortdurend aan de ontwikkeling van het assortiment, met respect voor de goede balans tussen de Scandinavische traditie en de trends van dit moment. Dit is het kader waarin het interieur een combinatie van moderne uitstraling en klassieke vitaliteit vindt.