Buiten Koken

Sluit je tuindag af met een avond waarin je heerlijk in de tuin kunt nagenieten! Er gaat niets boven buiten koken en eten met vrienden en familie; een goede barbecue is dan een absolute must. Natuurlijk zijn er ook nog andere manieren zoals een traditionele stove. Zo wordt elke maaltijd een feest!

Buiten Koken

Koken uit eigen tuin: Stel je voor.. boodschappen doen in je eigen tuin. Even wat verse kruiden knippen, wat lekkere blaadjes sla plukken voor op je broodje, of pluk de allerlekkerste sperziebonen voor het avondeten.

Waarom koken uit eigen tuin? Vers, lekker en gezond. Hoe korter het duurt voordat je eten vanuit de grond op je bord ligt, hoe meer voedingsstoffen er nog in zitten. Daarnaast zit er veel meer smaak aan verse groente en kruiden.

Als het mooi weer is leven we het liefst de hele dag buiten en daarbij hoort ook koken in de buitenlucht. Een barbecue of stove is tegenwoordig niet alleen meer geschikt om heerlijke stukken vlees op te bereiden, je kunt er ook complete maaltijden op klaarmaken.