Cobb BBQ's

Zou het niet handig zijn als je je barbecue overal mee naar toe kan nemen?
Vanaf nu is dat mogelijk. Dit in tegenstelling tot de "traditionele barbecues" die vaak veel ruimte in beslag nemen of zwaar zijn.

Cobb "Premier" RVS Barbecue

Cobb "Premier" RVS Barbecue

700350

€ 159,00
Cobb Barbecue "Pro" Cremewit

Cobb Barbecue "Pro" Cremewit

702033

€ 149,00
Cobb Barbecue "Pro" Steengrijs

Cobb Barbecue "Pro" Steengrijs

701050

€ 149,00
Cobb "Premier" Compact RVS Barbecue

Cobb "Premier" Compact RVS Barbecue

701401

€ 149,00
Cobb "Compact" Barbecue Zwart

Cobb "Compact" Barbecue Zwart

701418

€ 129,00
Cobb "Supreme" RVS Barbecue

Cobb "Supreme" RVS Barbecue

701135

€ 249,00

Cobb BBQ's

De bekende Cobb Premier en Cobb Premier Compact houtskool barbecue is uitgevoerd in roestvast staal, ook de mantel is van RVS. De Cobb Pro en Cobb Pro Compact barbecue heeft een gepoedercoate metalen mantel in de kleuren: zwart, steengrijs, crèmewit, pastelblauw en roze. De Cobb Premier gasbarbecue met automatische ontsteking en de mogelijheid om de temperatuur te regelen, maakt dit apparaat dé ideale minikeuken!

Veilig koken. Dat is het idee waaruit de Cobb is ontstaan. De Cobb is ontworpen als kooksysteem voor de bewoners van afgelegen gebieden in Zuid-Afrika, mensen die geen beschikking hebben over elektriciteit. De Cobb bood hen de mogelijkheid om in een droge omgeving veilig te koken op vuur. Als brandstof werden gedroogde maïskolven gebruikt. Ofwel corn-cobbs. Daaraan dankt de Cobb zijn naam. Al snel kreeg de Cobb over de hele wereld nieuwe, enthousiaste gebruikers. De Cobb werd verder ontwikkeld en geperfectioneerd. Het resultaat is een veilige, compacte en draagbare barbecue waarmee je overal kunt grillen, bakken, braden, wokken en roken.

Cobb Barbecue, ideaal voor aan boord: De Cobb barbecue blijft door de mantel aan de zij- en onderkant koel. Je kunt 'm dus overal neerzetten en zelfs als de Cobb Barbecue in gebruik is, oppakken en verplaatsen. Zet de Cobb barbecue dus gerust neer op het dek van een boot. En net zo makkelijk zet je de Cobb Barbecue op een plastic picknickkleed, droog gras of op een kunststof buitentafel.