Cobb "Compact" Honey Barbecue 701838

Cobb "Compact" Honey Barbecue  701838
The Cobb Lifestyle
€ 129,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model 701838
Beschikbaarheid Op voorraad, direct beschikbaar

Ook beschikbaar in

De Cobb "Compact" Honey Barbecue met een honingraatstructuur in de kleur aluminiumgrijs is hét model dat exclusief voor Nederland is geproduceerd.  

Vergeet de Cobble Stones niet aan te schaffen als je een Cobb Compact Pro Honey Barbecue koopt bij Trendyard. 

Veilig koken. Dat is het idee waaruit de Cobb is ontstaan. De Cobb is ontworpen als kooksysteem voor de bewoners van afgelegen gebieden in Zuid-Afrika, mensen die geen beschikking hebben over elektriciteit. De Cobb bood hen de mogelijkheid om in een droge omgeving veilig te koken op vuur. Als brandstof werden gedroogde maïskolven gebruikt. Ofwel corn-cobbs. Daaraan dankt de Cobb zijn naam.

Al snel kreeg de Cobb over de hele wereld nieuwe, enthousiaste gebruikers. De Cobb werd verder ontwikkeld en geperfectioneerd. Het resultaat is een veilig, compact en draagbare barbecue waarmee je overal kunt grillen, bakken, braden, wokken en roken.

De Cobb is al in een paar minuten heet en klaar voor gebruik. En het bijzondere is, de onderkant blijft altijd koud. Daardoor kun je op allerlei plekken plezier hebben van je Cobb. 

Elke Cobb barbecue is opgebouwd uit een aantal onderdelen. Elk onderdeel kan in de vaatwasser.

Deksel

De deksel van de bbq is van roestvast staal en heeft een vuurvaste knop. De gaatjes in het deksel zorgen voor een gelijkmatige trek en constante temperatuur.

Basisplaat

De basisplaat heeft een makkelijk te reinigen Teflon® laag. De gaatjes in de plaat voeren overtollig vet veilig af.

Brikettenmandje

Hierin ligt de Cobble Stone of losse barbecue briketten.

RVS kom

De kom vangt overtollig vet op. Dus geen last van verbrande vetdeeltjes. In de kom kunnen ook groente of aardappelen garen.

Mantel

De mantel van de bbq blijft koel tijdens het gebruik en heeft rubberen antislip-voetjes.

Deze kleinste Cobb is compact op te bergen door een opberghoogte van slechts 22,5 cm. Nog 4 cm lager dan de Cobb Premier.

De Cobb Compact Pro Honey wordt geleverd met een standaard basisplaat met Teflon® coating. De Cobb Compact Pro Honey is voorzien van een mantel met honingraatstructuur in de kleur aluminiumgrijs. Bij de Cobb Compact zit standaard een deksel.

Op de Cobb Compact Pro Honey kunnen dezelfde accessoires gebruikt worden als optioneel bij de Cobb Premier en Pro verkrijgbaar zijn. Let op! De wok en bakplaat kunnen alleen in combinatie met de dekselverhoger (701340) gebruikt worden.

Specificaties:

Grilloppervlak: Ø 30 cm

Totale hoogte: 29,5 cm

Hoogte zonder deksel: 14 cm

Gewicht: 3.4 kg

Bijzonderheden: de Cobb Compact Pro Honey wordt geleverd zonder draagtas.