Buitenkooktoestel

COOX Stalen Pan "La Lyonnaise" BS0066

COOX Stalen Pan "La Lyonnaise" BS0066
COOX Stalen Pan "La Lyonnaise" BS0066 COOX Stalen Pan "La Lyonnaise" BS0066
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model BS0066

COOX stalen pan "La Lyonnaise" met een diameter van Ø 28cm is gemaakt van blued iron steel. De pan is speciaal ontwikkeld voor de COOX stove hout kooktoestel in samenwerking met het Nederlandse merk COOX en het Franse merk De Buyer en staat garant voor topkwaliteit.

De pan kan hoge temperaturen bereiken en heeft een optimale warmteverspreiding, waardoor hij uitermate geschikt is om te bakken, wokken of frituren. De pan heeft een natural non-stick karakter - een natuurlijke anti-aanbakbescherming. Er is gegarandeerd geen coating toegepast. Het materiaal, Blued Iron Steel, is lichtgewicht en uitermate sterk. De pan wordt donkerder naarmate hij meer gebruikt wordt. Dit is bevorderlijk voor de prestaties en zal de functionaliteit van de natuurlijke anti-aanbakeigenschappen stimuleren.

De COOX stalen pan "La Lyonnaise" is een ecologisch recyclebaar product. Tijdens de productie zijn er geen chemicaliën toegevoegd. Deze pan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen behalve inductie en is perfect voor op het buitenkooktoestel COOX.