Kooktoestel op hout

COOX Stove Hout Kooktoestel Zwart COOX BL

COOX Stove Hout Kooktoestel Zwart COOX BL
COOX Stove Hout Kooktoestel Zwart COOX BL COOX Stove Hout Kooktoestel Zwart COOX BL COOX Stove Hout Kooktoestel Zwart COOX BL COOX Stove Hout Kooktoestel Zwart COOX BL COOX Stove Hout Kooktoestel Zwart COOX BL COOX Stove Hout Kooktoestel Zwart COOX BL
€ 119,95 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model COOX BL
Beschikbaarheid Op voorraad, direct beschikbaar

Ook beschikbaar in

Alle dagen gezellig buiten koken en eten? De Coox stove zwart is een trendy kooktoestel voor buiten dat werkt op (sprokkel)hout en is binnen één minuut op temperatuur! Plaats een wok, pan, grillplaat of bakplaat op het toestel en bereid de lekkerste gerechten.

De Coox stove is voorzien van een in de VS-gepatenteerde metalen binnenwerk. Zo heeft de rocket stove een speciale rand en de vormgegeven verbrandingsruimte zorgen ervoor dat de schadelijke gassen worden teruggeleid naar het vuur zodat deze een bijna volledige verbranding heeft. Deze stove reduceert gassen en schadelijke rook tot 80%, het verbruik van hout kan tot 60% worden teruggebracht en de kooktijd wordt met 50% versneld. De Coox is stabiel en heeft een lange levensduur.

Hoe werkt de COOX 3300BL?

Koken op de stove is heel simpel: je legt wat kleine stukjes hout onderin het kooktoestel, je steekt het aan, en koken maar! De warme lucht stijgt op waardoor zuurstof van onderaf wordt aangezogen en door de geïsoleerde verbrandingskamer gaat er weinig warmte verloren en wordt energie effectief gebruikt voor de verbranding en het koken. Tijdens het koken kan je hout toevoegen naar wens, en zo zelf het vuur controleren. Uitgekookt? De stove brandt vanzelf op, en houdt je tot die tijd lekker warm als het afkoelt buiten.

Wat kan ik op de stove koken?

Op de stove kun je grillen, maar ook bakken, wokken, stoven etc. Je kunt de stove namelijk in combinatie met elke pan gebruiken. Je bereidt er van alles mee, van snelle eenpansgerechten tot uitgebreide diners.

Specificaties:

Materiaal G3300: metalen binnenwerk

Maten: HxDØ 28,8x26,1 cm

Gewicht: 5,2 kilo

Brandstof: biomas ( sprokkelhout, afvalhoutjes, takken of ander brandbare biomass )

Bijzonderheden: 1 stove, 1 keramische bodemplaat, 2 rekjes ( op de bodemplaat is geen garantie )