Envirofit Houtskool Stove CH4400 CH4400

Envirofit Houtskool Stove CH4400 CH4400
€ 129,95 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model CH4400
Beschikbaarheid Op voorraad, 2-3 werkdagen

Ook beschikbaar in

`s Werelds schoonste en efficiëntste houtskool stove! 
`s Werelds meest brandstofefficiënte houtskool stove! Compact, doordacht, duurzaam en ultra-schone verbranding en efficiënt gebruik van houtskool. Koken en barbecueën kan op één stove!

Wanneer je het liefst met kolen of briketten kookt of barbecuet is deze stove precies wat je zoekt. Doordat hij licht van gewicht is en snel om te bouwen is tot barbecue komt de CH4400 goed van pas op de het terras thuis, balkon, camping, boot of picknick.

Wat is het verschil met de CH2200?

De basis is bijna gelijk aan de CH2200. Op deze basis is een tweede extra kamer geplaatst welke ervoor zorgt dat de kolen of briketten erg snel op temperatuur komen en dat er hoge temperaturen bereikt worden. De bovenkamer en basis stove zijn makkelijk van elkaar af te halen. Het gebruik van deze combinatie is ideaal wanneer je tijdens koude en winderige dagen de stove wilt gebruiken. De extra kamer, welke van het zelfde gepatenteerde metaal is gemaakt als de G3300, heeft ook als voordeel dat schadelijke gassen die door ontbranding vrijkomen door de “ inverse zone” ( warmte weerspiegeling zone) vernietigd worden. De speciale vorm zorgt er voor dat niet verbrande gassen terug worden gevoerd in het vuur. Deze stove heeft een maximaal rendement op het gebruik van de kolen of briketten die gebruikt worden.

Hoe regel ik de temperatuur van deze stoves?

Doormiddel van een schuif kan de luchttoevoer, welke aan de onderkant aangezogen wordt, gewijzigd worden. Wanneer je de schuif volledig open zet zal de temperatuur snel oplopen. Hier maak je gebruik van als je de stove opstart of als je snel hoge temperaturen nodig hebt tijdens het koken. Wanneer je de schuif afsluit zal de temperatuur zakken in de vuurkamer.

Wordt de onderkant ook heet van deze stove?

Doordat deze stove op 6 pootjes staat kunt u hem op elke ondergrond plaatsen waar u wilt. De ruimte tussen de vuurkamer en bijvoorbeeld uw kunststof tafel is voldoende om zonder problemen en zonder zorgen te koken of grillen.

Kun je ook grote koekenpannen of kookpannen gebruiken op deze stove?

De diameter van de vuurkamer, en dus ook de gietijzeren pannendrager, is 22,5 cm. Omdat de handvaten niet boven de rand uitsteken bestaat de mogelijkheid om pannen met een grotere diameter te gebruiken op deze stove.

Specificaties:

Afmeting: hoogte 30,5cm x doorsneede 31,5cm

Gewicht: 3,45 kg

Brandstof: kolen, briketten, quick grill briketten

Bijzonderheden: 1 stove, 1 bovenkamer