Steak Champ | Vleesthermometer

Het is niet eenvoudig om de perfecte steak te bereiden, zelfs voor professionals. De Steak Champ is een zeer nauwkeurige elektronische vleesthermometer die precies aangeeft wanneer een steak klaar is om te serveren.

Steak Champ "Vleesthermometer" RVS

Steak Champ "Vleesthermometer" RVS

Steak Champ

€ 39,95

Steak Champ | Vleesthermometer

De SteakChamp is een elektronische thermometer die met een LED lampje de staat van de steak weergeeft. Wanneer het lampje begint te knipperen, is de steak klaar om van het vuur te halen. Daarna moet je hem gewoon laten rusten tot het knipperen stopt.

De werking van de Steak Champ is relatief simpel. Net als elke andere vleesthermometer, meet de Steak Champ de kerntemperatuur van het vlees. Wanneer deze de warmte heeft bereikt waar de Steak Champ op moet reageren, zal deze heftig beginnen te knipperen. Dit is het moment dat je de steak (dat kan biefstuk zijn, maar bijvoorbeeld ook een mooie entrecote) van het vuur haalt.

Naast gebruik op de grill, is de Steak Champ ook bruikbaar in de oven of in de pan. Hij is verkrijgbaar in rare, medium rare, medium, medium well en een 3 in 1 uitvoering.