Steak Champ "Vleesthermometer" RVS Steak Champ

Steak Champ "Vleesthermometer" RVS Steak Champ
Steak Champ "Vleesthermometer" RVS Steak Champ Steak Champ "Vleesthermometer" RVS Steak Champ Steak Champ "Vleesthermometer" RVS Steak Champ https://youtube.com/devicesupport
€ 39,95 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Steak Champ
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen

De "Steak Champ" elektronische vleesthermometer is een ware kampioen in de keuken! Het lijkt altijd zo gemakkelijk, even een biefstuk bereiden. Het begint natuurlijk met een mooi stuk vlees! Maar hoe bepaal je toch de beste bereidingswijze? Medium, Medium Rare? 

Zo gemakkelijk is dat niet! De Steak Champ vleesthermometer heeft daar het antwoord op! Een type gelijkenis spijker met een rood ledlampje helpt jou de juiste bak- en grilltijd te bepalen. Wil je medium rare? Pak de "Steak Champ" thermometer met de omschrijving medium rare. Activeer deze met de bijgeleverde houder. Steek de thermometer in het midden van het stuk vlees.

Zodra de steak de juiste temperatuur heeft bereikt met de juiste bereidingstijd, zal het ledlichtje van de Steak Champ gaan knipperen. Haal dan de biefstuk van de hittebron af. Leg deze te rusten en wanneer het lichtje stopt met knipperen, dan is het vlees klaar om te serveren. Datzelfde geldt voor de Steak Champ voor "rare","medium rare", "medium"en "medium well". De Steak Champ thermometer is te gebruiken in de oven, in de pan, op de grill en op de barbecue. Altijd de perfecte steak!

Productdetails:

Materiaal: rvs

Lengte: 8,6cm

Diameter: 6mm

Bijzonderheden: geschikt voor temperaturen tot 350º graden en minimaal voor 1000 maal gebruik.

Geschenkdoos: 1x Steak champ, 1x activator, 1x kookboekje