Buitenkaars In Blik 2 Stuks KBIB - 2 Stuks

Buitenkaars In Blik 2 Stuks KBIB - 2 Stuks
Buitenkaars In Blik 2 Stuks KBIB - 2 Stuks Buitenkaars In Blik 2 Stuks KBIB - 2 Stuks
€ 37,95 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model KBIB - 2 Stuks
Beschikbaarheid Op voorraad, 2-3 werkdagen

Ook beschikbaar in

Gezellig en super sfeervol is deze buitenkaars in blik of buitenblik kaars tijdens een tuinfeestje of barbecue. Een échte partyverlichting voor buiten! Daarnaast zijn de buitenkaarsen ook multifunctioneel, je kan ze voor veel doeleinden gebruiken. Neem een buitenkaars mee naar de camping bijvoorbeeld als draagbaar kampvuur. Echt geweldig om hier met z'n allen om heen te zitten en marshmellows te roosteren! 

Dankzij de dikke lont kan de kaars voor buiten wel tegen een beetje wind en regen. Met de bijbehorende deksel kan je het vuur gemakkelijk doven. En met z'n 50 branduren heb je er het hele jaar plezier van! Gewoon een mooie kaars om standaard in huis te hebben.

De buitenkaars in blik wordt als set van 2 stuks in dezelfde kleur geleverd. De kaars voor buiten is verkrijgbaar in verschillende, vrolijke kleuren. Leuk om te mixen en matchen met elkaar! Er is ook een grotere variant, die wordt per stuk geleverd en heeft maar liefst 135 branduren.

 

Productdetails Buitenkaars in Blik - 2 Stuks:

Materiaal: recyclede paraffine 

Kleuren: wit, linnen, stone, koel grijs, pale green, eucalyptus, mauve, lavender, blossom, cotton candy, brique, mellow yellow, mustard, zwart, goud

Afmeting: 18 x 14cm

Branduren: 50 uur

Gebruik: buiten 

Bijzonderheden: De buitenkaarsen hebben hetzelfde smeltpunt als normale kaarsen, wees dus voorzichtig met het plaatsen in direct zonlicht.