Buitenlamp Beton Southbank LAPC02

€ 89,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, direct beschikbaar

Omschrijving

Door het verfijnde ontwerp en z'n industriële look past deze buitenlamp van beton Southbank in elke buitenruimte van  elke soort woning, karakteristiek en landelijke gelegen of een hypermoderne stadswoning. De wandlamp voor buiten is vernoemd naar het iconische Southbank Centre in Londen en is vervaardigd in polymeerbeton. Dit maakt de betonnen buitenlamp een tikkeltje stoer maar ook zacht en warm.

Het mooie van het gebruik van beton is dat iedere buitenlamp andere kleurmarkeringen kan hebben. Geen één betonnen wandlamp zal hierdoor hetzelfde zijn en hierdoor heb je altijd een uniek exemplaar!

De Southbank betonnen buitenlamp maakt deel uit van een serie wandlampen bestaande uit: buitenlamp beton Southbank en de wandlamp buiten beton Southbank downlight.

Productdetails Buitenlamp Beton Southbank:

  • Materiaal: polymeerbeton
  • Weerbestendig: IP44 geschikt voor gebruik buitenshuis en in de badkamer
  • Fitting & Wattage: E27 / LED 10W 
  • Hoogte: 25cm
  • Uitsprong: 15cm
  • Doorsnee glaskolf: Ø 10cm

Bijzonderheden: Let op met het aandraaien van het glas, zorg ervoor dat deze niet te strak wordt aangedraaid, het glas kan barsten onder druk. Vanwege het natuurlijke materiaal kunnen tinten/ kleuren afwijken van de getoonde afbeeldingen van de buitenlamp.  LED gloeilamp is niet inbegrepen, kan apart meebesteld worden onder artikelcode LAMP23.

Meer van dit merk