Up Down Light Buiten Beton "Southbank" LAPC04

Up Down Light Buiten Beton "Southbank" LAPC04
Up Down Light Buiten Beton "Southbank" LAPC04 Up Down Light Buiten Beton "Southbank" LAPC04
€ 65,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model LAPC04
Beschikbaarheid Op voorraad, direct beschikbaar

Ook beschikbaar in

Door de eenvoudige, rechthoekige vormgeving en het gebruik van beton past deze up en down lamp "Southbank" zich gemakkelijk aan, aan zijn buitenomgeving. Dus of je nu een huis en tuin, terras of balkon in een landelijke omgeving hebt of een modern appartment in de stad, deze up en down buitenlamp past perfect en is in verschillende woon- en tuinstijlen op te hangen. 

Juist door het gebruik van een natuurlijk materiaal als beton kan iedere up en down lamp andere kleurmarkeringen  hebben. Geen één up down lighter zal hierdoor hetzelfde zijn en hierdoor heb je altijd een uniek exemplaar!

De "Southbank" betonnen wandlamp maakt deel uit van een serie buitenlampen bestaande uit: buitenlamp beton "Southbank", wandlamp buiten beton "Southbank" en de up down light buiten beton "Southbank". De buitenlampen zijn ook erg leuk om te combineren met elkaar!

 

Productdetails Up Down Light Buiten Beton Southbank:

Materiaal: polymeerbeton

Weerbestendig: IP44 geschikt voor gebruik buitenshuis en in de badkamer

Fitting & Wattage: E27 / 6.5W / 2x LED lamp GU10 vereist

Lengte: 7.5cm

Hoogte: 18cm

Uitsprong: 11cm

Bijzonderheden: Vanwege het natuurlijke materiaal kunnen tinten/ kleuren afwijken van de getoonde afbeeldingen van de buitenlamp.  LED gloeilampen zijn niet inbegrepen, kunnen apart meebesteld worden onder artikelcode LAMP21.