Cobb "Premier" RVS Barbecue 700350

Cobb "Premier" RVS Barbecue 700350
Cobb "Premier" RVS Barbecue 700350 Cobb "Premier" RVS Barbecue 700350 Cobb "Premier" RVS Barbecue 700350 The Cobb Lifestyle
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model 700350

Ook beschikbaar in

We zagen de Cobb voor het eerst tijdens een vaartocht met vrienden; een kleine ronde oven in waaruit de kapitein met gemak de lekkerste stukken vlees grillden. Na deze zeer geslaagde vaartocht hadden wij onze barbecue helder voor ogen: wij wilden een Cobb!

De Cobb "Premier" roestvrij stalen barbecue is snel heet en klaar voor gebruik. De onderkant van de Cobb houtskool barbecue en de ring worden niet heet. Je kunt deze barbecue dus op een tafel zetten, extra veilig voor kinderen. Met de deksel erop wordt de hitte gelijkmatig verdeeld, het is dan net een oven en kun je er zelfs een hele rollade op garen!

De Cobb Barbecue "Premier" is uit te breiden met vele accessoires zoals een grillplaat, bakplaat, rooster en dekselverhoger. Zo kun je optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van de Cobb barbecue.

Vergeet de Cobble Stones en aluminium wegwerp kom niet aan te schaffen als je een Cobb "Premier" rvs barbecue koopt bij Trendyard. Ook ideaal voor gebruik in andere kleinere barbecues.

Veilig koken. Dat is het idee waaruit de Cobb is ontstaan. De Cobb is ontworpen als kooksysteem voor de bewoners van afgelegen gebieden in Zuid-Afrika, mensen die geen beschikking hebben over elektriciteit. De Cobb bood hen de mogelijkheid om in een droge omgeving veilig te koken op vuur. Als brandstof werden gedroogde maïskolven gebruikt. Ofwel corn-cobbs. Daaraan dankt de Cobb zijn naam.

Al snel kreeg de Cobb over de hele wereld nieuwe, enthousiaste gebruikers. De Cobb werd verder ontwikkeld en geperfectioneerd. Het resultaat is een veilig, compact en draagbare barbecue waarmee u overal kunt grillen, bakken, braden, wokken en roken.

De Cobb is al in een paar minuten heet en klaar voor gebruik. En het bijzondere is, de onderkant blijft altijd koud. Daardoor kun je op allerlei plekken plezier hebben van de Cobb.

Elke Cobb barbecue is opgebouwd uit een aantal onderdelen. Elk onderdeel kan in de vaatwasser. 

Deksel:

De deksel van de bbq is van roestvast staal en heeft een vuurvaste knop. De gaatjes in het deksel zorgen voor een gelijkmatige trek en constante temperatuur.

Basisplaat:

De basisplaat heeft een makkelijk te reinigen Teflon® laag. De gaatjes in de plaat voeren overtollig vet veilig af.

Brikettenmandje:

Hierin ligt de Cobble Stone of losse barbecue briketten.

RVS kom:

De kom vangt overtollig vet op. Dus geen last van verbrande vetdeeltjes. In de kom kunnen ook groente of aardappelen garen.

Mantel:

De mantel van de bbq blijft koel tijdens het gebruik en heeft rubberen antislip-voetjes

De Cobb barbecue is verkrijgbaar in drie brikettenuitvoeringen: de Cobb Premier, de Cobb Pro en de Cobb Supreme. Het verschil zit 'm in het uiterlijk. In de bouw, werking, veiligheid en gemak zijn de Cobbs gelijk.

Productdetails:

Grilloppervlak: 30 cm

Totale hoogte: 32,5 cm

Hoogte zonder deksel: 17,5 cm

Gewicht: 4 kg

Bijzonderheden: exclusief draagtas