Tijdelijk uitverkocht
Houten Kweekkas Op Poten Foxmore CFSP01
Houten Kweekkas Op Poten Foxmore CFSP01

Houten Kweekkas Op Poten Foxmore CFSP01

€ 269,00 Inclusief 21% BTW
TIJDELIJK UITVERKOCHT - LEVERTIJD
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl

Omschrijving

De perfecte kweekkas of kweekbak, voor de enthousiaste tuinders met een stadstuin of kleine binnenplaats, is deze houten kweekkas op poten Foxmore. De kweekkas met deksel is o.a. vervaardigd uit sparrenhout en met z'n natuurlijke uitstraling past de plantenkas of kweekbak op poten gemakkelijk binnen elk soort tuin, terras of balkon.

De verhoogde deksel heeft een plexiglas bovenkant en zijkanten en een stevig metalen scharnier met zes standen waardoor de deksel in verschillende hoogtes gesteld kan worden en verse lucht gemakkelijk kan circuleren.

De onderste plank van de plantenkas buiten biedt opbergruimte voor bijvoorbeeld potten, gieters en klein tuindgereedschap. De kweekkas met deksel of de plantenkas hout is ideaal voor de wat kleinere stadstuinen, balkons en binnenplaatsen. Daarnaast is de tuinkas hout ook perfect om planten te kunnen zaaien, ze veilig te kunnen houden voordat ze in een grotere moestuin of volkstuin worden uitgeplant. Duurzaam en stevig en perfect te combineren met je bestaande tuinaccessoires!

De houten kweekkas is ook erg leuk te combineren met het houten plantenrek voor buiten Aldsworth!

Productdetails Houten Kweekkas Op Poten Foxmore:

  • Materiaal: sparrenhout en polycarbonaat (het hout is behandeld, gedompeld en gekleurd)
  • Kleur: naturel
  • Afmetingen: lengte 79 cm x breedte/diepte 38 cm x hoogte 86/125 cm
  • Binnenafmetingen: lengte 72 cm x hoogte 22/31 cm
  • Onderplank: lengte 72 cm x breedte/diepte 29/38 cm en tussenruimte 32 cm
  • Gewicht: 13 kg
  • Deksel: wordt geleverd met scharnier aan één zijde met zes standen.
  • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: De houten kweekkas moet afgemonteerd worden (montage-instructies meegeleverd). Wij raden aan het hout elk jaar opnieuw te behandelen met een beits om de levensduur te verlengen. Daarnaast is het aan te raden de kweekkas buiten op een beschutte/ overdekte plek neer te zetten. Houd het plexiglas gemakkelijk schoon met warm water en een zachte doek, zonder aanvullende chemische schoonmaakmiddelen.

Meer van dit merk