Tijdelijk uitverkocht
Houten Kweekkas Op Poten Latchmere Zwart PLOR02
Houten Kweekkas Op Poten Latchmere Zwart PLOR02 Houten Kweekkas Op Poten Latchmere Zwart PLOR02 Houten Kweekkas Op Poten Latchmere Zwart PLOR02 Houten Kweekkas Op Poten Latchmere Zwart PLOR02

Houten Kweekkas Op Poten Latchmere Zwart PLOR02

€ 269,00 Inclusief 21% BTW
TIJDELIJK UITVERKOCHT - LEVERTIJD
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl

Omschrijving

Deze houten kweekkas op poten zwart Latchmere is perfect voor de enthousiaste tuinders onderons. De kweekkas is vervaardigd uit o.a. FSC hout en met z'n donkere houtbeits past de plantenkas of kweekbak op poten gemakkelijk binnen elke tuin, terras of balkon.

De verhoogde deksel heeft een plexiglas bovenkant en zijkanten en een stevig metalen scharnier met zes standen waardoor de deksel in verschillende hoogtes gesteld kan worden en verse lucht gemakkelijk kan circuleren.

De onderste plank van de plantenkas buiten biedt opbergruimte voor bijvoorbeeld potten, gieters en klein tuindgereedschap. De kweekkas met deksel of de plantenkas zwart is ideaal voor de wat kleinere stadstuinen, terrassen of balkons. Daarnaast is de tuinkas hout ook perfect om planten te kunnen zaaien, ze veilig te kunnen houden voordat ze in een grotere moestuin of volkstuin worden uitgeplant. Duurzaam en stevig en perfect te combineren met je bestaande tuinaccessoires!

De houten kweekkas is overigens erg leuk te combineren met het houten plantenrek Latchmere!

Productdetails Houten Kweekkas Op Poten Latchmere:

  • Materiaal: FSC sparrenhout en polycarbonaat
  • Kleur: antraciet grijs / zwart gebeitst
  • Afmetingen: lengte 79 cm x breedte/diepte 38 cm x hoogte 86/125 cm
  • Binnenafmetingen: lengte 72 cm x hoogte 22/31 cm
  • Onderplank: lengte 72 cm x breedte/diepte 29/38 cm en tussenruimte 32 cm
  • Deksel: wordt geleverd met scharnier aan één zijde met zes standen.
  • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: De houten kweekkas moet afgemonteerd worden (montage-instructies meegeleverd). Wij raden aan het hout elk jaar opnieuw te behandelen met een beits om de levensduur te verlengen. Daarnaast is het aan te raden de kweekkas buiten op een beschutte/ overdekte plek neer te zetten. Houd het plexiglas gemakkelijk schoon met warm water en een zachte doek, zonder aanvullende chemische schoonmaakmiddelen.