Zwarte Houten Opbergkist Buiten Moreton Klein SBWO04

€ 298,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, direct beschikbaar

Omschrijving

Deze houten opbergkist voor buiten of zwarte opbergkist Moreton is een kleine opbergbox voor in de tuin. De opbergkist tuin heeft een mooie, diepzwarte afwerking met een tikkeltje Scandinavisch Design. De zinken deksel is aflopend en maakt een mooi contrast met het diepe zwart van het hout. Hierdoor oogt de houten opbergkist met deksel robuust en stoer. De opbergkist is weerbestendig en duurzaam en is ideaal te gebruiken als opberger voor buiten. 

De houten tuinkist of houten opbergkist is op vele manieren te gebruiken, van het opbergen van laarzen en schoenen bij de voordeur zodat deze droog blijven, tot het opslaan van klein tuingereedschap, een zak potgrond en bloem- en plantenpotten. Ook het buitenspeelgoed van de kinderen heeft een plekje nodig. Deze opbergkist is ook perfect voor het opruimen en opbergen van speelgoed! En wat dacht je van kleinere kussens zoals bistrokussens en sierkussens welke zomers gebruikt worden op je bistoset, loungeset en/of tuinset. Deze zwarte kussenkist of houten opbergkist klein is een veelzijdige aanvulling in uw tuin én ook een fantastisch alternatief voor extra opbergruimte in bijvoorbeeld uw tuinhuisje, blokhut of garage.

De opbergkist buiten is eventueel ook binnen te gebruiken voor bijvoorbeeld het opbergen van boeken en/of tijdschriften en staat zelfs als houten opbergbox of speelgoedkist zwart geweldig in de kinderkamer. Ook als dekenkist voor het opbergen van de plaids in je woonkamer komt de houten kist met deksel goed van pas!.

Om de levensduur van de kleine opbergkist te verlengen, raden we je aan om de kist op een beschutte en overdekte plek neer te zetten en het hout jaarlijks te behandelen. Er worden zwarte doppen meegeleverd welke onderaan de poten bevestigd kunnen worden zodat de houten kist van de natte ondergrond gehouden kan worden. De opbergkist Moreton is ook als grote opbergkist verkrijgbaar.

Productdetails Zwarte Houten Opbergkist Buiten Moreton Klein:

  • Materiaal: FSC sparrenhout en de scharnierende deksel is gemaakt van verzinkt plaatstaal.
  • Kleur: antraciet grijs / zwart gebeitst
  • Hoogte: 50 cm
  • Lengte: 80 cm
  • Breedte/diepte: 45 cm
  • Binnenmaat: H 32 cm x L 67 cm x D 27 cm
  • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: Bij buitengebruik van de opbergkist adviseren wij het volgende: Zet de opbergkist in een beschutte/ overdekte ruimte. Berg je tuinkussens in de herfst/ winter binnen op. En wij raden aan het hout elk jaar opnieuw te behandelen met een beits om zo ook de levensduur te verlengen.