Tijdelijk uitverkocht
Houten Schoenenkast Buiten WSWO01
Houten Schoenenkast Buiten WSWO01 Houten Schoenenkast Buiten WSWO01 Houten Schoenenkast Buiten WSWO01

Houten Schoenenkast Buiten WSWO01

€ 249,00 Inclusief 21% BTW
TIJDELIJK UITVERKOCHT - LEVERTIJD
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl

Omschrijving

Schoenen buiten opbergen? Deze schoenen en laarzen kast of opbergkast buiten is ideaal voor de opslag van alle outdoor laarzen en vieze schoenen. Het schoenen en laarzenrek voor buiten combineert klassieke vormgeving met een praktisch design. Het schoenenrek hout, schoenenrek buiten of de laarzenkast, is gemaakt van FSC sparrenhout, is weerbestendig en heeft voldoende ruimte om maximaal 5 paar van je favoriete schoenen en laarzen op te bergen. 

De schoenenkast hout is afgewerkt met een gepotdekseld dak wat schuin afloopt, waardoor water gemakkelijk weg kan lopen. De schoenenkast is tevens iets verhoogd, staat niet direct op de grond, waardoor de kast net zo geschikt is als houtopslag, voor het opslaan of opstapelen van openhaardhout. Of wat dacht je van pakketjes die worden afgeleverd tijdens je afwezigheid, die blijven schoon en droog onder deze multi functionele opbergkast. Ook voor de opslag van je bloempotten, plantenpotten, tuinmest of kippenvoer is deze opbergkast tuin goed te gebruiken!

Om de levensduur van de schoenenkast hout te verlengen, raden we aan het schoenen en laarzenrek op een beschutte/ overdekte plek neer te zetten. Daarnaast is het ook zeker aan te raden het hout jaarlijks te behandelen. De schoenenkast is ook te verkrijgen in iets kleinere variant in zwart gebeitst hout met een zinken dak!

Productdetails Houten Schoenenkast Buiten:

  • Materiaal: FSC rustiek sparrenhout
  • Hoogte: 60 cm
  • Breedte: 120 cm
  • Diepte: 46 cm
  • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten

Bijzonderheden: Wij raden aan het hout elk jaar opnieuw te behandelen met een beits om de levensduur te verlengen. Daarnaast is ons advies om de schoenenkast in een beschutte/ overdekte ruimte neer te zetten.