Houten Plantenrek Voor Buiten "Latchmere" Grijs PSPI01

Houten Plantenrek Voor Buiten "Latchmere" Grijs PSPI01
Houten Plantenrek Voor Buiten "Latchmere" Grijs PSPI01 Houten Plantenrek Voor Buiten "Latchmere" Grijs PSPI01 Houten Plantenrek Voor Buiten "Latchmere" Grijs PSPI01
€ 149,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model PSPI01
Beschikbaarheid Op voorraad, direct beschikbaar

Maak een vrolijk en opvallend hoekje of plekje in je tuin, je terras of balkon met dit houten plantenrek of plantenstandaard "Latchmere". Door het combineren van verschillende bloem- en plantenpotten, kruiden en ook wat leuke tuinaccessoires creëer je al snel een vrolijk, levendig schilderij in een groene oase. Het rek is vervaardigd uit behandeld en gekleurd sparrenhout en de grijze look geeft een mooi contrast af tegen al dat verse groen, de felle bloemen en bijvoorbeeld een leuke, gekleurde gieter.

De plantenstandaard is voorzien van drie planken met verschillende dieptes. Hierdoor kan je de grotere plantenbakken makkelijk op de onderste plank kwijt. De overige twee planken kan je ook leuk aanvullen met bijvoorbeeld wat (zaai)gereedschap, de kleinere bloempotten en wat leuke kruidenpotten.

De plantenstandaard wordt als bouwpakket geleverd. Daarnaast raden wij aan het plantenrek onder een afdak te plaatsen om zo de levensduur te verlengen.

 

Productdetails: Houten Plantenrek Voor Buiten Latchmere:

Materiaal: FSC sparrenhout

Kleur: grijs

Diepte plank: onder 45 cm x middel 28 cm x boven 15 cm

Hoogte: 95 cm

Lengte: 80 cm

Breedte/diepte: 45 cm

Bijzonderheden: De plantenstandaard wordt als bouwpakket aangeleverd (montage instructies zijn inbegrepen). Aan te raden is om het plantenrek onder een afdak te plaatsen om zo de levensduur te verlengen.