Houten Schoenenkast Buiten "Moreton" Zwart MTWS01

€ 249,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, direct beschikbaar

Omschrijving

Houd vieze laarzen en schoenen buiten met deze houten schoenenkast "Moreton"! De schoenenkast zwart voor buiten is niet alleen functioneel, door z'n strakke uitstraling en z'n landelijk touch door het gebruik van hout en zink, zorgt de opbergkast tuin ook voor een perfecte opvulling van een lege, saaie buitenmuur. Zet het schoenenrek zwart of laarzenrek buiten bijvoorbeeld bij de achterdeur of tuindeur, zodat je bij het naar binnen gaan gemakkelijk je natte en/of vieze schoenen en laarzen weg kan zetten. Met voldoende ruimte voor 3 tot 4 paar laarzen en/of schoenen is het de ideale schoenenkast voor buiten om zo modderig schoeisel bij elkaar te houden.

De schoenenkast hout is afgewerkt met een schuin dak van gegalvaniseerd plaatstaal, waardoor water gemakkelijk weg kan lopen. De schoenenkast is tevens iets verhoogd, staat niet direct op de grond, waardoor de kast net zo geschikt is als houtopslag, voor het opslaan of opstapelen van openhaardhout. Of wat dacht je van pakketjes die worden afgeleverd tijdens je afwezigheid, die blijven schoon en droog onder deze multi functionele opbergkast!  

Om de levensduur van de schoenenkast zwart te verlengen, raden we aan het schoenen en laarzenrek op een beschutte plek neer te zetten. Daarnaast is het ook zeker aan te raden het hout jaarlijks te behandelen. De schoenenkast is ook te verkrijgen in een iets grotere variant in een naturel kleur hout en zinken dak.

Productdetails Houten Schoenenkast Buiten Moreton Zwart:

  • Materiaal: FSC sparrenhout met dak in verzinkt plaatstaal. 
  • Kleur: antraciet grijs / zwart gebeitst
  • Hoogte: 63 cm
  • Lengte: 104 cm
  • Breedte/diepte: 45 cm
  • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: Wij raden aan het hout elk jaar opnieuw te behandelen met een beits om de levensduur te verlengen. Wat de levensduur ook zal verlengen is door de schoenenkast buiten op een beschutte plek neer te zetten.