Tijdelijk uitverkocht
Tuingereedschapsrek Hout Aldsworth AWTR02
Tuingereedschapsrek Hout Aldsworth AWTR02 Tuingereedschapsrek Hout Aldsworth AWTR02 Tuingereedschapsrek Hout Aldsworth AWTR02 Tuingereedschapsrek Hout Aldsworth AWTR02 Tuingereedschapsrek Hout Aldsworth AWTR02

Tuingereedschapsrek Hout Aldsworth AWTR02

€ 119,00 Inclusief 21% BTW
TIJDELIJK UITVERKOCHT - LEVERTIJD
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl

Omschrijving

Houd je veel gebruikte groot tuingereedschap netjes en efficiënt opgeslagen met dit tuingereedschapsrek van hout Aldsworth! Het FSC houten frame van het opbergrek voor tuingereedschap is verdeeld in 4 afzonderlijke secties of 4 vakken waardoor je het opbergsysteem gemakkelijk in kunt richten.

Het tuingereedschapsrek is compact genoeg om in een schuurtje of in een hoek van bijvoorbeeld de garage neer te zetten. Aan te raden is om het opbergrek binnen te zetten of buiten waar het houten opbergrek beschut staat tegen nachtigheid. Dit is zowel voor het behoudt van het opbergrek is als voor je groot tuingereedschap. Dit tuingereedschapsrek is een echte musthave voor elke tuinliefhebber!

Productdetails Tuingereedschapsrek Hout Aldsworth:

  • Materiaal: FSC sparrenhout
  • Kleur: grijs gebeitst
  • Hoogte: 78 cm
  • Breedte: 40 cm
  • Diepte: 40 cm

Bijzonderheden: het staande opbergrek voor tuingereedschap met 4 vakken wordt geassembleerd geleverd. De poten zijn voorzien van rubberen doppen. Voor de verlenging van de levensduur van het opbergrek raden wij aan om het tuingereedschapsrek binnen of buiten op een beschutte plek neer te zetten.