Speeltoestellen

Heerlijk spelen in de achtertuin, klauteren, schommelen en glijden. Alles kan met deze houten speeltoestellen, met glijbaan en schommel. Zijn de kinderen nog kleiner en wil je beginnen met een zandbak of heb je een echte voetballer in huis? Trendyard heeft voor elk kind wat wils.

Houten Voetbaldoel

Houten Voetbaldoel

18630

vanaf € 179,00
Nestschommel Hout

Nestschommel Hout

18518

vanaf € 259,00

Speeltoestellen

Elke kind is anders en heeft andere behoeften, ook qua buitenspelen. Maak het buitenspelen aantrekkelijk en avontuurlijk met deze verschillende houten speeltoestellen. Een speeltoestel met of zonder glijbaan, met of zonder schommel, alles is mogelijk, het belangrijkste is dat je kind zijn of haar eigen fanatasie erin kwijt kan. 

Een kinderschommel of houten zandbak is van vroeger uit al een echte topper bij kinderen, deze tuinaccessoires doen het altijd goed. Daarnaast is het ook leuk om naast hun eigen speeltoestel een eigen kinderpicknicktafel neer te zetten. Zijn ze het klauteren, schommelen en glijden even zat dan kunnen ze aan de picknicktafel even uitrusten, wat drinken en eventueel wat andere dingen doen, zoals knutselen. Voor de echte voetballers onder ons hebben wij uiteraard ook een houten voetbaldoel, in verschillende maten te verkrijgen. 

Daarnaast is het ook prettig dat alle speeltoestellen bij je tuin passen, erin opgaan. Met deze houten speeltuigen, puur Scandinavisch design, kan dit bijna niet anders.