Tijdelijk uitverkocht
EcoFurn EcoChair EcoChair
EcoFurn EcoChair EcoChair EcoFurn EcoChair EcoChair EcoFurn EcoChair EcoChair EcoFurn EcoChair EcoChair EcoFurn EcoChair EcoChair EcoFurn EcoChair EcoChair EcoFurn EcoChair EcoChair EcoFurn EcoChair EcoChair

EcoFurn EcoChair EcoChair

€ 169,00 Inclusief 21% BTW
TIJDELIJK UITVERKOCHT - LEVERTIJD
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl

Omschrijving

Nordic Design 100% From Nature! Ecologische meubels met een Scandinavisch design en gemaakt van alleen hout en henneptouw. EcoFurn Finland is een bedrijf met hart voor mens en milieu.

Deze loungestoelen voor buiten of loungestoelen verstelbaar zijn gemaakt van duurzaam hout uit de bossen van Finland. De EcoFurn stoel of ecologische stoel wordt geleverd in een doos van ongeveer 125x15x15 cm. Het is een bouwpakket met alleen henneptouw en hout, er zit dus geen metaal in (houtje-touwtje).

De verschillende houtsoorten die gebruikt zijn:

  • Dennenhout - multifunctioneel Scandinavisch houtsoort. De natuurlijke, unieke patronen van het dennenhout blijven vaag zichtbaar door de transparante olie-afwerking. Geschikt voor gebruik binnen en buiten.
  • Essenhout - weelderig, duurzaam hout. Heeft door zijn vlamtekening een breed kleurbereik en is hierdoor een zeer aantrekkelijke optie. De hardheid en duurzaamheid van het houtmateriaal maken veel gebruik mogelijk. Het is tevens een uitstekende keuze voor commercieel gebruik, denk hierbij aan restaurants, hotels, hutten en meer.
  • Larikshout - echte Siberische lariks, een uniek materiaal voor gebruik het hele jaar door. Heeft geen olie nodig, wordt na verloop van tijd van nature grijs wanneer hij buiten wordt gehouden. Als je niet wilt wachten of zelf de kleur wilt veranderen, behandel het hout dan met gekleurde olie. Uitstekende weersbestendigheid en weerstand tegen vocht uit de grond - geïmpregneerd door de natuur.
  • Berkenhout - de nationale boom van Finland, strakke Scandinavische schoonheid, onversierd oppervlak, straalt rust uit, terwijl het harde hart van berkenhout klaar is om te worden uitgedaagd, binnen of buiten. Jij kiest.

 

De EcoFurn EcoChair, EcoFurn chair of EcoFurn stoel geeft je een onvergetelijke zitervaring in twee verschillende posities, rechtop- bij het lezen van een boek en achterover leunend- voor een stukje volledige ontspanning. Door de montage van slechts het henneptouw is de stoel erg flexibel zowel voor de gebruiker als voor de ondergrond waarop de stoel staat, deze hoeft niet geheel strak of recht te zijn. De EcoFurn stoel is opvouwbaar waardoor deze ook goed op te bergen is. De loungestoel is ook binnen neer te zetten.

Stel dus snel je EcoFurn EcoChair samen en kies uit; de EcoChair pine grey (grijs gebeitst dennenhout), pine black (zwart gebeitst dennenhout), larch natural (natuurlijk lariks), ash brown (bruin geolied essenhout) of birch light brown (bruin geolied berkenhout). Daarnaast maak je je EcoFurn sfeer helemaal af met de EcoFurn Lilli hocker en de EcoFurn bank!

Productdetails EcoFurn EcoChair:

  • Materiaal: dennenhout, essenhout, larikshout of berkenhout / henneptouw
  • Kleuren: zwart, grijs, bruin geolied
  • Gebruik: afhankelijk van houtsoort binnen of buiten

Bijzonderheden: wordt geleverd als bouwpakket. Het touw is een volledig natuurlijk materiaal, dus het moet worden vervangen wanneer dat nodig is. Er wordt geen garantie op het hennep touw gegeven. Wij adviseren de EcoFurn meubels bij slecht weer op een droge plaats te zetten.