Cobb Barbecue "Pro" Steengrijs 701050

Cobb Barbecue "Pro" Steengrijs 701050
Cobb Barbecue "Pro" Steengrijs 701050 Cobb Barbecue "Pro" Steengrijs 701050 The Cobb Lifestyle
€ 149,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model 701050
Beschikbaarheid Op voorraad, direct beschikbaar

Ook beschikbaar in

De Cobb Barbecue "Pro" Steengrijs heeft een moderne look met zijn gepoedercoat metalen mantel. De onderkant van de Cobb Pro houtskool barbecue en de ring worden niet heet. Je kunt deze barbecue dus op een tafel zetten, extra veilig voor kinderen. Met de deksel erop wordt de hitte gelijkmatig verdeeld, het is dan net een oven en kun je er zelfs een hele kip op garen!

De Cobb Pro barbecue is uit te breiden met vele accessoires zoals een grillplaat, bakplaat, rooster en wok. Zo kun je optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van de Cobb Pro barbecue.

Vergeet de Cobble Stones niet aan te schaffen als u een Cobb Pro Barbecue Steengrijs koopt bij Trendyard. Ook ideaal voor gebruik in andere kleinere barbecues.

Veilig koken. Dat is het idee waaruit de Cobb is ontstaan. De Cobb is ontworpen als kooksysteem voor de bewoners van afgelegen gebieden in Zuid-Afrika, mensen die geen beschikking hebben over elektriciteit. De Cobb bood hen de mogelijkheid om in een droge omgeving veilig te koken op vuur. Als brandstof werden gedroogde maïskolven gebruikt. Ofwel corn-cobbs. Daaraan dankt de Cobb zijn naam.

Al snel kreeg de Cobb over de hele wereld nieuwe, enthousiaste gebruikers. De Cobb werd verder ontwikkeld en geperfectioneerd. Het resultaat is een veilig, compact en draagbare barbecue waarmee u overal kunt grillen, bakken, braden, wokken en roken.

De Cobb is al in een paar minuten heet en klaar voor gebruik. En het bijzondere is, de onderkant blijft altijd koud. Daardoor kunt u op allerlei plekken plezier hebben van uw Cobb.

Elke Cobb barbecue is opgebouwd uit een aantal onderdelen. Elk onderdeel kan in de vaatwasser.

Deksel:

De deksel van de bbq is van roestvast staal en heeft een vuurvaste knop. De gaatjes in het deksel zorgen voor een gelijkmatige trek en constante temperatuur.

Basisplaat:

De basisplaat heeft een makkelijk te reinigen Teflon® laag. De gaatjes in de plaat voeren overtollig vet veilig af.

Brikettenmandje:

Hierin ligt de Cobble Stone of losse barbecue briketten.

RVS kom:

De kom vangt overtollig vet op. Dus geen last van verbrande vetdeeltjes. In de kom kunnen ook groente of aardappelen garen.

Mantel:

De mantel van de bbq blijft koel tijdens het gebruik en heeft rubberen antislip-voetjes.

De Cobb Pro is er in vijf kleuren: zwart, cremewit, steengrijs, roze en pastelblauw. Zo kunt u de barbecue kiezen die helemaal past bij uw persoonlijke smaak, uw tuin of kampeeruitrusting.

Productdetails:

Grilloppervlak: 30 cm

Totale hoogte: 32,5 cm

Hoogte zonder deksel: 17,5 cm

Gewicht: 4 kg

Bijzonderheden: exclusief draagtas