Cobb "Supreme" RVS Barbecue 701135

Cobb "Supreme" RVS Barbecue  701135
Cobb "Supreme" RVS Barbecue  701135 Cobb "Supreme" RVS Barbecue  701135 Cobb "Supreme" RVS Barbecue  701135 Makreel Roken op de Cobb Supreme Cobb Supreme Barbecue BBQ
€ 249,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model 701135
Beschikbaarheid Op voorraad, direct beschikbaar

Ook beschikbaar in

De Cobb "Supreme" is de grootste telg uit de Cobb familie. Bereid met gemak een maaltijd voor vijf tot tien personen, dit maakt hem de ideale barbecue voor grote gezinnen. Simpelweg twee Cobble Stones aansteken of 12 tot 20 briketjes gebruiken, afhankelijk van de toepassing. Alles past op de grote basisplaat. Kook, grill, bak of stoof voor 10 personen. 

Vergeet de Cobble Stones niet aan te schaffen als u een Cobb "Supreme" Barbecue koopt bij Trendyard. Ook ideaal voor gebruik in andere kleinere barbecues.

Veilig koken. Dat is het idee waaruit de Cobb is ontstaan. De Cobb is ontworpen als kooksysteem voor de bewoners van afgelegen gebieden in Zuid-Afrika, mensen die geen beschikking hebben over elektriciteit. De Cobb bood hen de mogelijkheid om in een droge omgeving veilig te koken op vuur. Als brandstof werden gedroogde maïskolven gebruikt. Ofwel corn-cobbs. Daaraan dankt de Cobb zijn naam.

Al snel kreeg de Cobb over de hele wereld nieuwe, enthousiaste gebruikers. De Cobb werd verder ontwikkeld en geperfectioneerd. Het resultaat is een veilig, compact en draagbare barbecue waarmee u overal kunt grillen, bakken, braden, wokken en roken.

De Cobb is al in een paar minuten heet en klaar voor gebruik. En het bijzondere is, de onderkant blijft altijd koud. Daardoor kunt u op allerlei plekken plezier hebben van uw Cobb.

Elke Cobb barbecue is opgebouwd uit een aantal onderdelen. Elk onderdeel kan in de vaatwasser. 

Deksel:

De deksel van de bbq is van roestvast staal en heeft een vuurvaste knop. De gaatjes in het deksel zorgen voor een gelijkmatige trek en constante temperatuur.

Basisplaat:

De basisplaat heeft een makkelijk te reinigen Teflon® laag. De gaatjes in de plaat voeren overtollig vet veilig af.

Brikettenmandje:

Hierin liggen de Cobble Stones of losse barbecue briketten.

RVS kom:

De kom vangt overtollig vet op. Dus geen last van verbrande vetdeeltjes. In de kom kunnen ook groente of aardappelen garen.

Mantel:

De mantel van de bbq blijft koel tijdens het gebruik en heeft rubberen antislip-voetjes

De Cobb Supreme is het nieuwste model in de Cobb serie. Dit ellipsvormige model is maar liefst 85% groter dan de Premier en werkt op twee Cobble Stones of op briketten. Op de Cobb Supreme bereidt u met gemak een maaltijd voor vijf tot tien personen. Ondanks zijn grootte behoudt dit model alle unieke eigenschappen van de Cobb: hij is veilig, zuinig, in drie minuten heet en overal te gebruiken. Hij weegt nog geen 7 kilo en is daarmee met gemak overal mee naar toe te nemen. U kunt hem zelfs tijdens het gebruik verplaatsen.

De Cobb Supreme wordt standaard geleverd met een basisplaat en een handvat.

Productdetails:

Grilloppervlak: 48 x 34 cm

Totale hoogte: 38 cm

Hoogte zonder deksel: 16 cm

Gewicht: 7 kg

Bijzonderheden: exclusief draagtas