Kooktoestel op hout

COOX Stove Hout Kooktoestel Oranje BS0068

COOX Stove Hout Kooktoestel Oranje BS0068
COOX Stove Hout Kooktoestel Oranje BS0068 COOX Stove Hout Kooktoestel Oranje BS0068 COOX Stove Hout Kooktoestel Oranje BS0068 COOX Stove Hout Kooktoestel Oranje BS0068 TV-kok Caspar Bürgi fan van de COOX
€ 119,95 € 89,95
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model BS0068
Beschikbaarheid Op voorraad, direct beschikbaar

Alle dagen gezellig buiten koken en eten? De COOX stove oranje is een trendy kooktoestel voor buiten dat werkt op (sprokkel)hout en is binnen één minuut op temperatuur! Plaats een wok, pan, grillplaat of bakplaat op het toestel en bereid de lekkerste gerechten.

De COOX stove is voorzien van een in de VS-gepatenteerde metalen binnenwerk.
Zo heeft de rocket stove een speciale rand en de vormgegeven verbrandingsruimte zorgen ervoor dat de schadelijke gassen worden teruggeleid naar het vuur zodat deze een bijna volledige verbranding heeft.
Deze stove reduceert gassen en schadelijke rook tot 80%, het verbruik van hout kan tot 60% worden teruggebracht en de kooktijd wordt met 50% versneld.
De COOX is stabiel en heeft een lange levensduur.

Hoe werkt de COOX?

Koken op de COOX is heel simpel: je legt wat kleine stukjes hout onderin het kooktoestel, je steekt het aan, en koken maar! Tijdens het koken kan je hout toevoegen naar wens, en zo zelf het vuur controleren. Uitgekookt? De COOX brandt vanzelf op, en houdt je tot die tijd lekker warm als het afkoelt buiten.

Wat kan ik op de COOX koken?

Op de COOX kun je grillen, maar ook bakken, wokken, stoven etc. Je kunt de COOX namelijk in combinatie met elke pan gebruiken. Je bereidt er van alles mee, van snelle eenpansgerechten tot uitgebreide diners.

De COOX voor DAAR!

Maar de COOX is niet alleen een apparaat om hier gezellig buiten mee te koken. In ontwikkelingslanden kan dit kooktoestel levens redden!

De COOX is echter veel meer. Het toestel zorgt voor een enorme afname van CO2-uitstoot en redt levens in landen waar nog op open vuur wordt gekookt. Daarom verkopen we de COOX vanuit het principe: HIER een stove, DAAR een stove: bij de aanschaf van een cookstove HIER, wordt er een cookstove gefinancierd in projecten in ontwikkelingslanden. De campagne wordt gedragen door een coalitie van goede doelen-organisaties en geselecteerde retailers.

Specificaties:

Materiaal COOX: metalen binnenwerk

Maten: HxDØ 28,8x26,1 cm

Gewicht: 5,2 kilo

Brandstof: biomas ( sprokkelhout, afvalhoutjes, takken of ander brandbare biomass )

Bijzonderheden: 1 stove, 1 keramische bodemplaat, 2 rekjes ( op de bodemplaat is geen garantie )