Handgereedschap extra, set van 3 stuks incl. zaaibak Tulpschepje, handvorkje, bollenpoter krokus & zaaibak

Handgereedschap extra, set van 3 stuks incl. zaaibak Tulpschepje, handvorkje, bollenpoter krokus & zaaibak
Handgereedschap extra, set van 3 stuks incl. zaaibak Tulpschepje, handvorkje, bollenpoter krokus & zaaibak Handgereedschap extra, set van 3 stuks incl. zaaibak Tulpschepje, handvorkje, bollenpoter krokus & zaaibak Handgereedschap extra, set van 3 stuks incl. zaaibak Tulpschepje, handvorkje, bollenpoter krokus & zaaibak Handgereedschap extra, set van 3 stuks incl. zaaibak Tulpschepje, handvorkje, bollenpoter krokus & zaaibak
€ 50,00 € 19,95
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Tulpschepje, handvorkje, bollenpoter krokus & zaaibak
Beschikbaarheid Op voorraad, direct beschikbaar

Ook beschikbaar in

De Wit is producent van hoogwaardige tuingereedschappen. Wat ooit begon als dorpssmid is tegenwoordig een moderne smederij en metaalbewerkingsbedrijf. Alle gereedschappen zijn „ made in Holland” en worden gemaakt van Boron- staal, afkomstig uit Zweden, en FSC- gecertificeerd essenhout. Hierdoor zijn alle gereedschappen van De Wit van een hoogwaardige kwaliteit.

Deze extra handgereedschapset bestaat uit een tulpschepje, een handvorkje, een bollenpoter krokus en een, van spar hout gemaakte, zaaibak.

Het tulpschepje is een plantenschepje in de vorm van een tulp. Door de vorm van het schepje komt u gemakkelijk de grond in en wilt u na gebruik waarschijnlijk niks anders meer. 

Het handvorkje is geschikt om de grond los te woelen en te breken. Het is eveneens geschikt om onkruid uit de grond te steken.

De bollenpoter zorgt ervoor dat je gemakkelijk door het stugge gras heen prikt om kleine bolletjes zoals bijvoorbeeld krokussen en sneeuwklokjes te planten. In de borders is hij ideaal omdat je niet teveel ruimte nodig hebt. Hierdoor is er minder kans op beschadiging bij de bestaande beplanting.

De steelhoogte van de handgereedschappen is 14 cm.

Specificaties:

Tulpschepje: 315 x 80 x 50mm

Handvorkje: 290 x 80 x 45mm

Bollenpoter: 280 x 40 x 40mm

Hoogte: 10cm zaaibak

Breedte: 40cm zaaibak

Diepte: 30cm zaaibak