Plantgraafje & handgreepje, set 2 stuks Plantgraafje & handgreepje 3- tands

Plantgraafje & handgreepje, set 2 stuks Plantgraafje & handgreepje 3- tands
Plantgraafje & handgreepje, set 2 stuks Plantgraafje & handgreepje 3- tands Plantgraafje & handgreepje, set 2 stuks Plantgraafje & handgreepje 3- tands Plantgraafje & handgreepje, set 2 stuks Plantgraafje & handgreepje 3- tands Plantgraafje & handgreepje, set 2 stuks Plantgraafje & handgreepje 3- tands
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model Plantgraafje & handgreepje 3- tands

De Wit is producent van hoogwaardige tuingereedschappen. De gereedschappen worden gemaakt van Boron- staal, afkomstig uit Zweden, en FSC- gecertificeerd essenhout. Hierdoor zijn alle gereedschappen van De Wit van een hoogwaardige kwaliteit.

Deze set van 2 stuks bestaat uit een plantgraafje (ook wel koolplantschopje) en een handgreepje 3- tands.

Het plantgraafje is ideaal voor het opgraven, doorsnijden en verplanten van vaste planten. Door z'n lengte is hij zeer geschikt voor knielend of zittend werk. Van oorsprong werd het gebruikt bij het planten en steken van kolen.

Het handgreepje is zeer geschikt voor het werken in de border. Het blad is wat kleiner, waardoor je gemakkelijk tussen de planten komt. Ook is het een fijne tuinvork voor kleinere mensen of kinderen. Zeer geschikt om bijv. zevenblad mee te verwijderen.

Specificaties:

Steellengte: 40 cm

Plantgraafje: 525 x 115 x 115mm

Handgreepje: 510 x 110 x 170mm 

Gewicht: 420 gram plantgraafje

Gewicht: 450 gram plantgreepje