Zwanenhals spork 8305

Zwanenhals spork 8305
Zwanenhals spork 8305 Zwanenhals spork 8305 Zwanenhals spork 8305
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model 8305

Ook beschikbaar in

De Wit is producent van hoogwaardige tuingereedschappen. Wat ooit begon als dorpssmid is tegenwoordig een moderne smederij en metaalbewerkingsbedrijf. Alle gereedschappen zijn „ made in Holland” en worden gemaakt van Boron- staal, afkomstig uit Zweden, en FSC- gecertificeerd essenhout. Hierdoor zijn alle gereedschappen van De Wit van een hoogwaardige kwaliteit.

De Spork is een alternatief voor een spade. Vlijmscherp en lichter om mee te werken dan een traditionele spade. Deze unieke gepatenteerde Spork van De Wit is een kruising tussen een spade en een vork.

De scherpe tanden zorgen er voor dat je gemakkelijk door elke soort grond snijdt. De openingen in het blad maken het werken met de Spork licht, omdat er geen grond of klei aan blijft kleven. Het rooien en delen van plantenpollen en wortelkluiten is met de Spork een fluitje van een cent.

Specificaties:

Steelhoogte: 75 cm

Afmetingen: 1120 x 160 x 240mm 

Gewicht: 1700 gram