Decoratie Ladder Hout Aldsworth AWSL02

€ 298,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, direct beschikbaar

Omschrijving

Deze decoratie ladder hout of decoratie ladder met planken Aldsworth is niet alleen een functionele en decoratieve ladder voor buiten als decoratie ladder tuin of ladder planten, ook binnen is de ladder hout decoratief en sfeervol te gebruiken als muurdecoratie of wanddecoratie. Door z'n grijs bruine kleur en rustieke uitstraling past de decoratie ladder grijs hout binnen elk tuininterieur en wooninterieur. 

De houten decoratie ladder buiten maakt het opruimen en opbergen een stuk leuker. Je kan vele kanten op met deze decoratie ladder met plankjes. Heb je wat decoratie ladder inspiratie of decoratie ladder ideeën nodig? Voor buiten is de ladder Aldsworth perfect als ladder planten, je kan er één vrolijke gekleurde of groene muur mee maken. Ook je favoriete kruidenpotjes, gieter en wat klein tuingereedschap kan je er gemakkelijk op kwijt. Voor binnen kan je de houten decoratie ladder gebruiken als opberger van je boeken, door z'n brede planken kan je aardig wat boeken kwijt. Daarnaast zijn fotolijstjes ook altijd welkom, een lantaarn of windlicht, houten bakjes etc. Als wanddecoratie keuken is de deocratieve ladder ook perfect, voor je kruiden en specerijen, keukentextiel en veelgebruikt servies. Of als wanddecoratie badkamer, voor je handdoeken, washandjes, make-up spullen, watjes, etc. Kortom met deze decoratie ladder grijs kan je heel veel kanten op. Ladder Aldsworth is een echte musthave binnen elk huishouden!

Productdetails Decoratie Ladder Hout Aldsworth:

  • Materiaal: FSC sparrenhout
  • Kleur: grijs bruin
  • Hoogte: 180 cm
  • Breedte: 80 cm
  • Diepte: 35 cm
  • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: de houten decoratie ladder is zowel buiten als binnen te gebruiken. Bij buitengebruik raden wij aan om de decoratie ladder in een beschutte/ overdekte ruimte neer te zetten. De decoratie ladder wordt volledig geassembleerd geleverd.