Dienblad Eikenhout No.10 S1600496

Dienblad Eikenhout No.10  S1600496
Dienblad Eikenhout No.10  S1600496 Dienblad Eikenhout No.10  S1600496 Dienblad Eikenhout No.10  S1600496
€ 85,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model S1600496
Beschikbaarheid Op voorraad, direct beschikbaar

Met dit design dienblad van eikenhout No. 10 van Skagerak heb je niet alleen een super mooie woonaccessoire in huis, het dienblad eikenhout is een ook een goede hulp bij het uitserveren van hapjes en drankjes tijdens een gezellige borrel met vrienden of familie. Naast z'n functie als dienblad kan je 'm ook gebruiken als tray bijvoorbeeld, ter decoratie op je salontafel, bijzettafel of eettafel. En uiteraard ook in de keuken komt het dienblad perfect van pas. Heb je 'm even niet nodig als dienblad dan kan je er bijvoorbeeld ook je kruidenpotten op zetten.

Zo'n stijlvol design dienblad of rechthoekig dienblad hout komt ten allen tijden goed van pas én overal in huis. En met dit dienblad haal je ook direct het pure Scandinavische Design in huis, altijd stijlvol en tijdloos!

 

Productdetails Dienblad Eikenhout No.10:

Materiaal: 100% FSC mix Eikenhout  

Lengte: 53,5 cm

Breedte/diepte: 34 cm

Hoogte: 3,5 cm

Ontwerp: Teruhiro Yanagihara

Bijzonderheden: het eikenhout heeft geen finish, als je ervoor kiest om het niet met zeep of olie te behandelen, gebruik dan een geschikt schoonmaakmiddel voor hout. Het dienblad is niet geschikt voor de vaatwasser. 

Skagerak staat voor hedendaags Scandinavisch design met een duurzaam karakter. De Skagerak collectie woonaccessoires kenmerkt zich door warme, estetische vormen en lijnen. Dit geeft de accessoires een tijdloos en duurzame uitstraling; ze zijn qua materiaal én vormgeving gemaakt om lang mee te gaan. Skagerak werkt met gevestigde en up-coming designers, waardoor de collectie vernieuwende producten bevat, maar inmiddels ook echte klassiekers kent. Prachtige bankjes, krukjes, exlcusieve kapstokken en diverse soorten opbergers zijn onderdeel van deze veelzijdige collectie woonaccessoires. 

Skagerak staat voor een verantwoorde productie en goede werkomstandigheden.