Downlighter Buiten "St Ives Down Light large" Gegalvaniseerd LAHP44

Downlighter Buiten "St Ives Down Light large" Gegalvaniseerd LAHP44
Downlighter Buiten "St Ives Down Light large" Gegalvaniseerd LAHP44 Downlighter Buiten "St Ives Down Light large" Gegalvaniseerd LAHP44 Downlighter Buiten "St Ives Down Light large" Gegalvaniseerd LAHP44 Downlighter Buiten "St Ives Down Light large" Gegalvaniseerd LAHP44
€ 69,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model LAHP44
Beschikbaarheid Op voorraad, direct beschikbaar

Wandlamp 'St Ives Down Light Large' is een gegalvaniseerde lamp voor buiten aan je huis, schuur of veranda. De buitenlamp is gemaakt van verzinkt staal en is licht ruw afgewerkt. Deze downlighter met zijn stoere uitstraling past perfect in elke tuin. Ook is deze wandlamp geschikt om te plaatsen langs oprijlanen, wandelpaden en voor het verlichten van terassen. Tuinverlichting is dé manier om je tuin gezelliger en veiliger te maken. Goede buitenverlichting zorgt dat je tot in de late uurtjes van je tuin kunt genieten.

De St Ives Down Light Large is voorzien van een GU10 lampvoet. Wij adviseren een GU10 led spot toe te passen. Deze geeft een mooi warm licht, heeft een laag verbruik en veel branduren. Duurzaam & Energiezuinig.

 

Productdetails Downlighter Buiten St Ives Down Light Large:

Materiaal: thermisch verzinkt staal

Weerbestendig: IP44

Gebruik: binnen en buiten

Fitting & Wattage: GU10, exclusief Led spot GU10 6,5W 

Hoogte: 12 cm

Diameter: 9 cm lamp

Uitsprong: 14 cm

Achterplaat: hoogte 7,5 cm x breedte 4,5 cm x uitsprong 6 cm