EcoFurn "Lattenbank" 120 CM Ecofurn Lattenbank 120 CM

EcoFurn "Lattenbank" 120 CM Ecofurn Lattenbank 120 CM
EcoFurn "Lattenbank" 120 CM Ecofurn Lattenbank 120 CM EcoFurn "Lattenbank" 120 CM Ecofurn Lattenbank 120 CM EcoFurn "Lattenbank" 120 CM Ecofurn Lattenbank 120 CM
€ 149,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Ecofurn Lattenbank 120 CM
Beschikbaarheid Op bestelling levertijd 4-6 weken

Nordic Design 100% From Nature! Ecologisch verantwoorde producten met een Scandinavisch design en gemaakt van alleen hout en henneptouw. EcoFurn is een bedrijf met hart voor mens en milieu.

Deze stoere EcoFurn lattenbank is gemaakt van duurzaam dennenhout uit de bossen van Finland. De EcoFurn bank wordt geleverd als een bouwpakket met alleen henneptouw en hout, er zit dus geen metaal in (houtje-touwtje). 

De verschillende houtsoorten die gebruikt zijn:

  • Dennenhout - multifunctioneel Scandinavisch houtsoort. De natuurlijke, unieke patronen van het dennenhout blijven vaag zichtbaar door de transparante olie-afwerking. Geschikt voor gebruik binnen en buiten.
  • Essenhout - weelderig, duurzaam hout. Heeft door zijn vlamtekening een breed kleurbereik en is hierdoor een zeer aantrekkelijke optie. De hardheid en duurzaamheid van het houtmateriaal maken veel gebruik mogelijk. Het is tevens een uitstekende keuze voor commercieel gebruik, denk hierbij aan restaurants, hotels, hutten en meer.
  • Larikshout - echte Siberische lariks, een uniek materiaal voor gebruik het hele jaar door. Heeft geen olie nodig, wordt na verloop van tijd van nature grijs wanneer hij buiten wordt gehouden. Als je niet wilt wachten of zelf de kleur wilt veranderen, behandel het hout dan met gekleurde olie. Uitstekende weersbestendigheid en weerstand tegen vocht uit de grond - geïmpregneerd door de natuur.
  • Berkenhout - de nationale boom van Finland, strakke Scandinavische schoonheid, onversierd oppervlak, straalt rust uit, terwijl het harde hart van berkenhout klaar is om te worden uitgedaagd, binnen of buiten. Jij kiest.

 

De EcoFurn lattenbank gaat perfect samen met EcoChairs en Lilli bijzettafels. Speciaal voor buitengebruik en ook zeker voor gebruik binnenshuis als bijzettafel, bloementafel of als slaapkamer bank of badkamer bankje. Daarnaast kan je ook gewoon heerlijk op je Ecofurn lattenbank zitten!

 

Productdetails Ecofurn Lattenbank 120 CM:

Materiaal: dennenhout, essenhout, larikshout, berkenhout / henneptouw

Kleuren: zwart, grijs en bruin geolied

Gebruik: binnen of buiten

Bijzonderheden: wordt geleverd als bouwpakket