EcoFurn Bijzettafel "Lilli" Lilli

EcoFurn Bijzettafel "Lilli" Lilli
EcoFurn Bijzettafel "Lilli" Lilli EcoFurn Bijzettafel "Lilli" Lilli EcoFurn Bijzettafel "Lilli" Lilli EcoFurn Bijzettafel "Lilli" Lilli
€ 89,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Lilli
Beschikbaarheid Op bestelling levertijd 4-6 weken

Nordic Design 100% From Nature! Ecologisch verantwoorde producten met een Scandinavisch design en gemaakt van alleen hout en henneptouw. EcoFurn is een bedrijf met hart voor mens en milieu.

Deze stoere EcoFurn bijzettafel / voetenbanje Lilli is gemaakt van duurzaam hout uit de bossen van Finland. De EcoFurn footrest "Lilli" wordt geleverd als een bouwpakket met alleen henneptouw en hout, er zit dus geen metaal in (houtje-touwtje).

De verschillende houtsoorten die gebruikt zijn:

  • Dennenhout - multifunctioneel Scandinavisch houtsoort. De natuurlijke, unieke patronen van het dennenhout blijven vaag zichtbaar door de transparante olie-afwerking. Geschikt voor gebruik binnen en buiten.
  • Essenhout - weelderig, duurzaam hout. Heeft door zijn vlamtekening een breed kleurbereik en is hierdoor een zeer aantrekkelijke optie. De hardheid en duurzaamheid van het houtmateriaal maken veel gebruik mogelijk. Het is tevens een uitstekende keuze voor commercieel gebruik, denk hierbij aan restaurants, hotels, hutten en meer.
  • Larikshout - echte Siberische lariks, een uniek materiaal voor gebruik het hele jaar door. Heeft geen olie nodig, wordt na verloop van tijd van nature grijs wanneer hij buiten wordt gehouden. Als je niet wilt wachten of zelf de kleur wilt veranderen, behandel het hout dan met gekleurde olie. Uitstekende weersbestendigheid en weerstand tegen vocht uit de grond - geïmpregneerd door de natuur.
  • Berkenhout - de nationale boom van Finland, strakke Scandinavische schoonheid, onversierd oppervlak, straalt rust uit, terwijl het harde hart van berkenhout klaar is om te worden uitgedaagd, binnen of buiten. Jij kiest.

 

EcoFurn Lilli is oorspronkelijk een bijzettafel voor bij de EcoChair, maar bijzettafel Lilli werkt ook perfect als een voetenbank en maakt jouw luxe zitervaring compleet. Ga zitten, til je voeten op en geniet van het moment! Bijzettafel Lilli kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Ervaar de complete EcoChair-ervaring met de EcoChair en EcoFurn bijzettafel of voetenbank Lilli!

 

Productdetails Bijzettafel Lilli:

Materiaal: dennenhout, essenhout, larikshout of berkenhout /  henneptouw

Kleuren: zwart, bruin, grijs geolied

Gebruik: afhankelijk van houtsoort binnen of buiten

Bijzonderheden: wordt geleverd als bouwpakket