Tijdelijk uitverkocht
EcoFurn Lilli Hocker Lilli
EcoFurn Lilli Hocker Lilli EcoFurn Lilli Hocker Lilli EcoFurn Lilli Hocker Lilli EcoFurn Lilli Hocker Lilli EcoFurn Lilli Hocker Lilli

EcoFurn Lilli Hocker Lilli

€ 99,00 Inclusief 21% BTW
TIJDELIJK UITVERKOCHT - LEVERTIJD
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl

Omschrijving

Nordic Design 100% From Nature! Ecologisch verantwoorde producten met een Scandinavisch design en gemaakt van alleen hout en henneptouw. EcoFurn Finland is een bedrijf met hart voor mens en milieu.

Deze stoere EcoFurn Lilli hocker, bijzettafel of voetenbankje is gemaakt van duurzaam hout uit de bossen van Finland. De EcoFurn hocker Lilli wordt geleverd als een bouwpakket met alleen henneptouw en hout, er zit dus geen metaal in (houtje-touwtje).

De verschillende houtsoorten die gebruikt zijn:

  • Dennenhout - multifunctioneel Scandinavisch houtsoort. De natuurlijke, unieke patronen van het dennenhout blijven vaag zichtbaar door de transparante olie-afwerking. Geschikt voor gebruik binnen en buiten.
  • Essenhout - weelderig, duurzaam hout. Heeft door zijn vlamtekening een breed kleurbereik en is hierdoor een zeer aantrekkelijke optie. De hardheid en duurzaamheid van het houtmateriaal maken veel gebruik mogelijk. Het is tevens een uitstekende keuze voor commercieel gebruik, denk hierbij aan restaurants, hotels, hutten en meer.
  • Larikshout - echte Siberische lariks, een uniek materiaal voor gebruik het hele jaar door. Heeft geen olie nodig, wordt na verloop van tijd van nature grijs wanneer hij buiten wordt gehouden. Als je niet wilt wachten of zelf de kleur wilt veranderen, behandel het hout dan met gekleurde olie. Uitstekende weersbestendigheid en weerstand tegen vocht uit de grond - geïmpregneerd door de natuur.
  • Berkenhout - de nationale boom van Finland, strakke Scandinavische schoonheid, onversierd oppervlak, straalt rust uit, terwijl het harde hart van berkenhout klaar is om te worden uitgedaagd, binnen of buiten. Jij kiest.

 

EcoFurn Lilli is oorspronkelijk een hocker of bijzettafel voor bij de EcoFurn stoel met kussen, maar hocker Lilli werkt ook perfect als voetenbank of footrest en maakt jouw luxe zitervaring compleet. Ga zitten, til je voeten op en geniet van het moment! Hocker Lilli kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Ervaar de complete EcoChair-ervaring met de EcoFurn EcoChair, EcoFurn Lilli en/of de EcoFurn bank!

Productdetails EcoFurn Hocker Lilli:

  • Materiaal: dennenhout, essenhout, larikshout of berkenhout /  henneptouw
  • Kleuren: zwart, bruin, grijs geolied
  • Gebruik: afhankelijk van houtsoort binnen of buiten

Bijzonderheden: wordt geleverd als bouwpakket. Het touw is een volledig natuurlijk materiaal, dus het moet worden vervangen wanneer dat nodig is. Er wordt geen garantie op het hennep touw gegeven. Wij adviseren de EcoFurn meubels bij slecht weer op een droge plaats te zetten.