Envirofit Houtskool Stove CH2200 CH2200

Envirofit Houtskool Stove CH2200 CH2200
Envirofit Houtskool Stove CH2200 CH2200 Envirofit Houtskool Stove CH2200 CH2200 Envirofit Houtskool Stove CH2200 CH2200
€ 79,95 € 49,00
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model CH2200
Beschikbaarheid Op voorraad, direct beschikbaar

`s Werelds schoonste en efficiëntste houtskool stove! 
`s Werelds meest brandstofefficiënte houtskool stove! Compact, doordacht, duurzaam en ultra-schone verbranding en efficiënt gebruik van houtskool. Koken en barbecueën kan op één stove!

Wat maakt deze stove uniek?

Deze compacte en licht in gewicht houtskool stove is ontwikkeld voor gebruik op plaatsen waar men volledig afhankelijk is van gebruik van houtskool. Deze stove is duurzaam en is uitzonderlijk efficiënt. De vuurkamer is gemaakt van een gepatenteerd metaal wat een lange levensduur garandeert en welke warmte terug reflecteert in het vuur zodat schadelijke rook en gassen verbrand worden. De temperatuur kan doormiddel van een luchtschuif geregeld worden.

Welke eigenschappen heeft deze kook stove?

De Envirofit CH2200 stove heeft een reductie in kolen verbruik van 50% ten opzichte van een standaard / traditionele kookstove of barbecue. De vuurkamer kan gevuld worden met 190 gram kolen of briketten.

Deze stove heeft een hoge CO2-reductie t.o.v. andere stoves. De CH2200 beschikt over een lage koolmonoxide uitstoot. Dit betekent een verminderde CO impact rond de stove - dus minder gevaarlijk voor je leefomgeving. Gebruik deze stove alleen buiten of in goed geventileerde ruimtes. 

Hoe regel ik de temperatuur van deze stoves?

Doormiddel van een schuif kan de luchttoevoer, welke aan de onderkant aangezogen wordt, gewijzigd worden. Wanneer je de schuif volledig open zet zal de temperatuur snel oplopen. Hier maak je gebruik van als je de stove opstart of als je snel hoge temperaturen nodig hebt tijdens het koken. Wanneer je de schuif afsluit zal de temperatuur zakken in de vuurkamer.

Wordt de onderkant ook heet van deze stove?

Doordat deze stove op 6 pootjes staat kunt u hem op elke ondergrond plaatsen waar u wilt. De ruimte tussen de vuurkamer en bijvoorbeeld uw kunststof tafel is voldoende om zonder problemen en zonder zorgen te koken of grillen.

Kun je ook grote koekenpannen of kookpannen gebruiken op deze stove?

De diameter van de vuurkamer, en dus ook de gietijzeren pannendrager, is 22,5 cm. Omdat de handvaten niet boven de rand uitsteken bestaat de mogelijkheid om pannen met een grotere diameter te gebruiken op deze stove.

Specificaties:

Afmeting: hoogte 17cm x doorsneede 31,5cm

Gewicht: 2,2 kg

Brandstof: kolen, briketten, quick grill briketten

Bijzonderheden: 1 stove, 1 opzetring