Eurotrail SFS Beschermhoes Loungestoel 100 x 100 CM ETGF5116

Eurotrail SFS Beschermhoes Loungestoel 100 x 100 CM ETGF5116
Eurotrail SFS Beschermhoes Loungestoel 100 x 100 CM ETGF5116 Eurotrail SFS Beschermhoes Loungestoel 100 x 100 CM ETGF5116
€ 39,95 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model ETGF5116
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen

Ook beschikbaar in

De optimale bescherming van je loungestoel en lounge modules tegen vuil, UV en andere weersinvloeden! De hoes voor loungestoel ETGF5116 van Eurotrail is vervaardigd van een SFS-3 materiaal en o.a. geschikt een modulair opgebouwd zitsysteem. Dit SFS materiaal is een optimaal waterafstotende textiel wat is opgebouwd uit 3 lagen. Het materiaal is voorzien van een ademend membraam en is hierdoor nagenoeg waterdicht. Dit speciale membraam zorgt ervoor dat het materiaal een ademende eigenschap heeft, dus condenswater kan eenvoudig “verdampen”. De extra ventilatiekappen aan de zijkant van de meeste hoezen zorgen voor voldoende ventilatie waardoor condensvorming zo goed mogelijk wordt voorkomen.

 

Productdetails SFS ETGF5116 Beschermhoes Loungestoel 100 x 100 CM:

Materiaal: SFS 3-lagen textiel, ademend membraam

Lengte: 100cm

Breedte/diepte: 100cm

Hoogte: 70cm

Kleur: grijs

De SFS beschermhoezen van Eurotrail zijn voortgekomen uit hun specialisme in de de camper en caravan branche. Eurotrail verkoopt de hoezen inmiddels in 29 landen en er zijn nog nooit klachten geweest over beschadigingen van camper of caravan. Dit geeft aan dat het zachte SFS geen schade aanbrengt aan het materiaal eronder. Daarnaast heeft het speciale membraam een ademende en waterafstotende eigenschap, de hoezen zijn hierdoor nagenoeg waterdicht. 

Helaas hebben wij steeds vaker te maken met extreme weersituaties, zoals veel en harde regenbuien, hagelbuien of veel en harde wind. Hierdoor kunnen de hoezen hun ademende en waterafstotende eigenschappen verliezen. Daarnaast zijn de tuinmeubelhoezen niet geschikt voor winterse omstandigheden, zoals sneeuw.