Eurotrail SFS Hoes Voor Loungestoel 75 x 75 CM ETGF5183

Eurotrail SFS Hoes Voor Loungestoel 75 x 75 CM ETGF5183
Eurotrail SFS Hoes Voor Loungestoel 75 x 75 CM ETGF5183 Eurotrail SFS Hoes Voor Loungestoel 75 x 75 CM ETGF5183 Eurotrail SFS Hoes Voor Loungestoel 75 x 75 CM ETGF5183
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model ETGF5183

Ook beschikbaar in

De optimale bescherming van je lounge- en tuinstoel tegen vuil, UV en andere weersinvloeden! De tuinmeubelhoes ETGF5183 van Eurotrail is vervaardigd van een SFS-3 materiaal. Dit SFS materiaal is een optimaal waterafstotende textiel wat is opgebouwd uit 3 lagen. Het materiaal is voorzien van een ademend membraam en is hierdoor nagenoeg waterdicht. Dit speciale membraam zorgt ervoor dat het materiaal een ademende eigenschap heeft, dus condenswater kan eenvoudig “verdampen”. De extra ventilatiekappen aan de zijkant van de meeste hoezen zorgen voor voldoende ventilatie waardoor condensvorming zo goed mogelijk wordt voorkomen.

 

Productdetails SFS ETGF Hoes Voor Lounge- en Tuinstoel:

Materiaal: SFS 3-lagen textiel, ademend membraam

Lengte: 75cm

Breedte/diepte: 75cm

Hoogte rugleuning: 115cm

Hoogte voorzijde: 67cm

Kleur: grijs

De SFS beschermhoezen van Eurotrail zijn voortgekomen uit hun specialisme in de de camper en caravan branche. Eurotrail verkoopt de hoezen inmiddels in 29 landen en er zijn nog nooit klachten geweest over beschadigingen van camper of caravan. Dit geeft aan dat het zachte SFS geen schade aanbrengt aan het materiaal eronder. Daarnaast heeft het speciale membraam een ademende en waterafstotende eigenschap, de hoezen zijn hierdoor nagenoeg waterdicht. 

Helaas hebben wij steeds vaker te maken met extreme weersituaties, zoals veel en harde regenbuien, hagelbuien of veel en harde wind. Hierdoor kunnen de hoezen hun ademende en waterafstotende eigenschappen verliezen. Daarnaast zijn de tuinmeubelhoezen niet geschikt voor winterse omstandigheden, zoals sneeuw.