Eurotrail SFS Parasolhoes Voor Parasols Tot Ø 350 CM ETGF5006

Eurotrail SFS Parasolhoes Voor Parasols Tot Ø 350 CM ETGF5006
Eurotrail SFS Parasolhoes Voor Parasols Tot Ø 350 CM ETGF5006 Eurotrail SFS Parasolhoes Voor Parasols Tot Ø 350 CM ETGF5006
€ 34,95 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model ETGF5006
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen

De optimale bescherming voor uw houtstok- of aluminium parasol tegen vuil, UV en andere weersinvloeden! De ETGF5006 parasolhoes van Eurotrail is vervaardigd van een SFS-3 materiaal. Dit SFS materiaal is een optimaal waterafstotende textiel wat is opgebouwd uit 3 lagen. Het materiaal is voorzien van een ademend membraam en is hierdoor nagenoeg waterdicht. Dit speciale membraam zorgt ervoor dat het materiaal een ademende eigenschap heeft, dus condenswater kan eenvoudig “verdampen”. De extra ventilatiekappen aan de zijkant van de meeste hoezen zorgen voor voldoende ventilatie waardoor condensvorming zo goed mogelijk wordt voorkomen. 

 

Productdetails SFS ETGF5006 Parasolhoes Voor Parasols Tot Ø 350 CM:

Materiaal: SFS-3 lagen textiel, ademend membraam

Lengte hoes: 230cm

Breedte hoes: boven 28cm, onder 48cm

Doorsnee: 31cm

Kleur: grijs

Bijzonderheden: incl. deelbare tilstok

De SFS beschermhoezen van Eurotrail zijn voortgekomen uit hun specialisme in de de camper en caravan branche. Eurotrail verkoopt de hoezen inmiddels in 29 landen en er zijn nog nooit klachten geweest over beschadigingen van camper of caravan. Dit geeft aan dat het zachte SFS geen schade aanbrengt aan het materiaal eronder. Daarnaast heeft het speciale membraam een ademende en waterafstotende eigenschap, de hoezen zijn hierdoor nagenoeg waterdicht. 

Helaas hebben wij steeds vaker te maken met extreme weersituaties, zoals veel en harde regenbuien, hagelbuien of veel en harde wind. Hierdoor kunnen de hoezen hun ademende en waterafstotende eigenschappen verliezen. Daarnaast zijn de tuinmeubelhoezen niet geschikt voor winterse omstandigheden, zoals sneeuw.