Eurotrail SFS Beschermhoes Voor Muurparasol tot Ø 280 CM ETGF5019

Eurotrail SFS Beschermhoes Voor Muurparasol tot Ø 280 CM ETGF5019
Eurotrail SFS Beschermhoes Voor Muurparasol tot Ø 280 CM ETGF5019 Eurotrail SFS Beschermhoes Voor Muurparasol tot Ø 280 CM ETGF5019
€ 39,95 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model ETGF5019
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen

De optimale bescherming voor uw muurparasol tot een max. doorsnee van 280cm tegen vuil, UV en andere weersinvloeden! De beschermhoes ETGF5019 van Eurotrail is vervaardigd van een SFS-3 materiaal. Dit SFS materiaal is een optimaal waterafstotende textiel wat is opgebouwd uit 3 lagen. Het materiaal is voorzien van een ademend membraam en is hierdoor nagenoeg waterdicht. Dit speciale membraam zorgt ervoor dat het materiaal een ademende eigenschap heeft, dus condenswater kan eenvoudig “verdampen”. De extra ventilatiekappen aan de zijkant van de meeste hoezen zorgen voor voldoende ventilatie waardoor condensvorming zo goed mogelijk wordt voorkomen.

 

Productdetails Beschermhoes ETGF5019 Voor Muurparasol:

Materiaal: SFS-3 lagen textiel, ademend membraam

Lengte hoes: 150cm

Breedte hoes: boven 30cm, onder 50cm

Omtrek hoes: 100cm

Kleur: grijs

De SFS beschermhoezen van Eurotrail zijn voortgekomen uit hun specialisme in de de camper en caravan branche. Eurotrail verkoopt de hoezen inmiddels in 29 landen en er zijn nog nooit klachten geweest over beschadigingen van camper of caravan. Dit geeft aan dat het zachte SFS geen schade aanbrengt aan het materiaal eronder. Daarnaast heeft het speciale membraam een ademende en waterafstotende eigenschap, de hoezen zijn hierdoor nagenoeg waterdicht. 

Helaas hebben wij steeds vaker te maken met extreme weersituaties, zoals veel en harde regenbuien, hagelbuien of veel en harde wind. Hierdoor kunnen de hoezen hun ademende en waterafstotende eigenschappen verliezen. Daarnaast zijn de tuinmeubelhoezen niet geschikt voor winterse omstandigheden, zoals sneeuw.