Eurotrail SFS Draagtas Voor Chaise Longue Kussen ETGF5136

Eurotrail SFS Draagtas Voor Chaise Longue Kussen ETGF5136
Eurotrail SFS Draagtas Voor Chaise Longue Kussen ETGF5136 Eurotrail SFS Draagtas Voor Chaise Longue Kussen ETGF5136
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model ETGF5136

Ook beschikbaar in

De optimale bescherming van je Chaise Longue kussen of de grotere maat kussens van je loungebank tegen vuil, UV en andere weersinvloeden! De opbergtas ETGF5136 van Eurotrail is vervaardigd van een SFS-3 materiaal en geschikt voor o.a. grote loungekussens. Dit SFS materiaal is een optimaal waterafstotende textiel wat is opgebouwd uit 3 lagen. Het materiaal is voorzien van een ademend membraam en is hierdoor nagenoeg waterdicht. Dit speciale membraam zorgt ervoor dat het materiaal een ademende eigenschap heeft, dus condenswater kan eenvoudig “verdampen”. De extra ventilatiekappen aan de zijkant van de meeste hoezen zorgen voor voldoende ventilatie waardoor condensvorming zo goed mogelijk wordt voorkomen.

 

Productdetails SFS ETGF5136 Draagtas Voor Chaise Longue Kussen:

Materiaal: SFS 3-lagen textiel, ademend membraam

Lengte: 175cm

Breedte/diepte: 80cm

Hoogte: 80cm

Kleur: grijs

De SFS beschermhoezen van Eurotrail zijn voortgekomen uit hun specialisme in de de camper en caravan branche. Eurotrail verkoopt de hoezen inmiddels in 29 landen en er zijn nog nooit klachten geweest over beschadigingen van camper of caravan. Dit geeft aan dat het zachte SFS geen schade aanbrengt aan het materiaal eronder. Daarnaast heeft het speciale membraam een ademende en waterafstotende eigenschap, de hoezen zijn hierdoor nagenoeg waterdicht. 

Helaas hebben wij steeds vaker te maken met extreme weersituaties, zoals veel en harde regenbuien, hagelbuien of veel en harde wind. Hierdoor kunnen de hoezen hun ademende en waterafstotende eigenschappen verliezen. Daarnaast zijn de tuinmeubelhoezen niet geschikt voor winterse omstandigheden, zoals sneeuw.