Kaarsfakkels By Kimmi 6 Stuks KFBK - 6 Stuks

Kaarsfakkels By Kimmi 6 Stuks KFBK - 6 Stuks
Kaarsfakkels By Kimmi 6 Stuks KFBK - 6 Stuks
€ 34,95 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model KFBK - 6 Stuks
Beschikbaarheid Op voorraad, 2-3 werkdagen

Ook beschikbaar in

Plaats meerdere van deze vrolijke kaarsfakkels in je tuin en je tuinfeestje of barbecue kan beginnen! Hoe simpel kan het zijn, een kaars op een stok oftewel de kaarsfakkel. De beste feestverlichting voor buiten! Super sfeervol en door de vrolijke prints van de kaarsen creëer je een geheel eigen sfeer. Deze buitenkaarsen moet je eigenlijk standaard in huis hebben, want ook op een zwoele zomeravond of tijdens een etentje met vrienden zijn ze leuk om neer te zetten en aan te steken. En wat dacht je tijdens een kinderfeestje? 

De fakkels voor buiten zijn verkrijgbaar in verschillende prints; arrow, dotty, flowers, klimop, lines, wolken. De buitenkaarsen zitten op een stok van bamboe. Perfect om in de grond te steken maar je kan ze ook in een emmer met zand prikken.

De kaarsfakkels zijn rustiek, door en door gekleurd en worden per print als set van 6 stuks geleverd. Het is dus ook leuk om meerdere prints te bestellen, zo kan je naar eigen wens mixen en matchen.

 

Productdetails Kaarsfakkels By Kimmi - 6 Stuks:

Materiaal: paraffine, bamboe

Kleuren: wit/ zwart

Prints: arrow, dotty, flowers, klimop, lines, wolken

Afmeting kaars: 3,8 x 12 cm

Totale afmeting fakkel: 62,5 cm

Branduren: 7 uur

Gebruik: buiten 

Bijzonderheden: de kaarsfakkels worden per print als set van 6 stuks geleverd. De buitenkaarsen hebben hetzelfde smeltpunt als normale kaarsen, wees dus voorzichtig met het plaatsen in direct zonlicht.