Fiberclay Plantenbakken "Coates" Set 3 Stuks CTPL01

Fiberclay Plantenbakken "Coates" Set 3 Stuks CTPL01
Fiberclay Plantenbakken "Coates" Set 3 Stuks CTPL01 Fiberclay Plantenbakken "Coates" Set 3 Stuks CTPL01 Fiberclay Plantenbakken "Coates" Set 3 Stuks CTPL01 Fiberclay Plantenbakken "Coates" Set 3 Stuks CTPL01
€ 189,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model CTPL01
Beschikbaarheid Op voorraad, direct beschikbaar

Door de combinatie van vloeiende rondingen en horizontale lijnen zijn deze Fiberclay plantenbakken Coates, set van 3, bij uitstek geschikt voor op het terras, balkon of in een stadstuin. Maar de ronde bloempotten doen het ook goed in een landelijk gelegen tuin. De plantenbakken zijn elegant te noemen en daarnaast tijdloos en duurzaam. De bloempotten zijn weerbestendig en tevens vorst- en hittebestendig, wat betekent dat je de set zelfs in de winter nog mooi kunt vullen met winterse bloeiers. De plantenbakken zijn een set van 3 stuks met allen een andere maat. De bloembakken grijs zijn handgemaakt en kunnen hierdoor in gewicht variëren. Door de natuurlijke kleur van het materiaal kunnen ook de tinten en markeringen per pot variëren.

Ik zie de plantenbakken al helemaal voor me, ze zijn prachtig bij elkaar met hoge siergrassen erin bijvoorbeeld, mooi kan soms zo eenvoudig zijn!

 

Productdetails Fiberclay Plantenbakken Coates Set 3 Stuks:

Materiaal: fiberclay light cement (50% magnesia - 35% magnesium chloride en 15% fibreglass)

Kleur: grijs

Small: doorsnee 26,5 cm x hoogte 18 cm - inhoud 6,5 liter

Medium: doorsnee 39,5 cm x hoogte 27 cm - inhoud 24 liter

Large: doorsnee 53,5 cm x hoogte 37 cm - inhoud 61 liter

Vorstbestendig: - 20º

Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: de handgemaakte fiberclay plantenbakken zijn voorzien van een drainagegat. De plantenbakken zijn vorstbestendig tot -20 graden en hittebestendig tot 40 graden.