Fiberclay Plantenbakken Brockwell Set 4 Stuks Rond BWPL01 - ALLEEN AF TE HALEN OP AFSPRAAK

€ 299,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: OP VOORRAAD, ALLEEN AF TE HALEN, OP AFSPRAAK

Omschrijving

Deze Fiberclay plantenbakken Brockwell, een set van 4, hebben een moderne, natuurlijke look. Deze urban plantenbak is daarnaast, hip & trendy en bovenal tijdloos. De set van 4 is een echte eyecatcher voor op je terras, balkon en in je (stads)tuin. Door het minimale ontwerp en de grijze cement kleur komt elke groene of kleurrijke bloeier goed tot z'n recht. De set van 4 plantenbakken hebben allen een andere maat en zijn niet alleen weerbestendig, maar ook vorst- en hittebestendig. Dus zelfs als je planten de winter niet overleven, zullen de plantenbakken dat wel doen! De handgemaakte potten kunnen in gewicht variëren en door de natuurlijke kleur van het materiaal kunnen ook de tinten en markeringen per pot variëren.

Dus maak je terras of balkon compleet met deze ronde, fiberclay plantenbakken 'Brockwell'. Al die mooie planten en bloemen zorgen voor veel sfeer en gezelligheid. Je kan elke bloembak grijs met iets anders vullen, bloemen, planten, kruiden en misschien zelfs een kleine appelboom?!

Productdetails Fiberclay Plantenbakken Brockwell Set 4 Stuks:

  • Materiaal: fiberclay light cement (50% magnesia - 35% magnesium chloride en 15% fibreglass)
  • Kleur: grijs
  • Small: doorsnee 27 cm x hoogte 25 cm - inhoud 11,5 liter
  • Medium: doorsnee 33,5 cm x hoogte 32,5 cm - inhoud 23,5 liter
  • Large: doorsnee 41,5 cm x hoogte 41,5 cm - inhoud 47 liter
  • Extra large: doorsnee 50,5 cm x hoogte 49,5 cm - inhoud 88 liter
  • Vorstbestendig: - 20º

Bijzonderheden: de handgemaakte fiberclay plantenbakken zijn voorzien van een drainagegat. De plantenbakken zijn vorstbestendig tot -20 graden en hittebestendig tot 40 graden. De plantenbakken zijn alleen als set leverbaar. LET OP: De plantenbakken zijn alleen op afspraak af te halen bij onze warehouse partner in Alphen aan den Rijn. In verband met de kwetsbaarheid worden de plantenbakken niet opgestuurd.